Казват, че човек трябва да сменя работното си място през

...
Казват, че човек трябва да сменя работното си място през
Коментари Харесай

10 признака, че спешно ви трябва нова работа

Казват, че човек би трябвало да сменя работното си място през към 5 години. Здравословно е да го вършим, с цел да избегнем натрупващия се стрес, недоволството, а и да предизвикаме себе си за нови хоризонти.

Много постоянно обаче хората избират да останат в зоната си на комфорт, където се усещат сигурни. Предпочитат да останат, мъчейки се и намразвайки от ден на ден с всеки минал ден работата си, само че предпочитайки я, тъй като познават всяка стъпка от работния развой.

Оставането в зоната на комфорт не е потребно нито за здравето ви, нито за душeвността ви, нито за професионалното ви рационализиране.

Ето за какво вижте признаците, че незабавно ви би трябвало нова работа и не се опасявайте да опитате!

1. Вече мислите за намиране на нова работа. Не го обмисляте съществено, само че несъмнено през мозъка ви минават мисли за смяна заради редица аргументи. Щом по този начин и по този начин сте се замислили, направете го.

2. Разговорите ви с околните непрестанно се въртят към недоволството ви от работата. Проблемите на работното място постоянно не могат да изоставен съзнанието ви, макар че сте си тръгнали от работа. Оплаквате се, преразказвате всички неволи и проблеми в работата от деня. Това са все знаци, че времето ви там е изтекло. То ви вреди.

3. Често мечтаете за пенсиониране или дълга отмора. Иска ви се да спечелите от лотарията, да заминете на някой остров за няколко месеца и да се отърсите от проблемите и главоболията.

4. Сънят ви е нарушен. Ежедневните паники в работата предизвикват безпокойствие и тревога, които се отразяват на съня. Събуждате се изморени и раздразнителни.

5. Имате непрекъснато главоболие, чувствате се уплашени. По всяка възможност това положение се дължи на недоволството и проблемите в работата. Всеки ден прекарваме по-голямата част от деня на работа, което способства за утежняването на здравословното положение.

6. Увеличавате използването на цигари и алкохол. Често човек не си дава сметка по какъв начин протяга ръка към пороците, когато има проблеми на работното място. Нервността ви кара да пушите повече или да си сипвате повече от едно пиво вечер, с цел да разпуснете.

7. Имате разстройства в апетита. При някои хора се появява липса на вкус. Други борят напрежението и нервността с преяждане. Ако забележите, че имате сходни съмнения в апетита си, помислете на първо време дали се чувствате добре на работа, а по-късно дали ви мъчи различен проблем.

8. Страхувате се, че идва понеделник. Ентусиазмът ви за работа очевидно към този момент се е изпарил. Ходите с отегчение на работа. Мразите неделя вечер, тъй като след нея идва понеделник заран и пъкълът се повтаря. Сменете работата.

9. По-малко продуктивни сте отпреди. Нямате предпочитание, нямате мотивация, разсейвате се. Не сте потребни нито на себе си, нито на компанията. Огледайте се за нови оферти.

10. Все по-често спорите с сътрудници и с шефа си. Това е очевиден знак, че към този момент не можете да ги понасяте. Ако промените ситуацията и хората ще се почувствате по-добре. Дори здравословните ви проблеми ще намалеят. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР