Казвам се Ковид и не съм вирус - това е

...
Казвам се Ковид и не съм вирус - това е
Коментари Харесай

Индийски предприемач: Казвам се Ковид и не съм вирус

" Казвам се Ковид и не съм вирус " - това е първото изречение от профила в туитър на индийски бизнесмен, който стана сензация в обществените мрежи, съобщи Агенция Франс Прес. Ковид Капур е на 31 години и има туристическа компания. Миналата седмица той е пътувал за първи път в чужбина от началото на пандемията.

Ковид значи на хинду и санскрит " просветен човек ", само че в Индия името не е известно. Майка му го е избрала дълго преди да се роди.

Публикацията на Ковид Капур получи над 40 000 лайкове и бе препредадена 4000 пъти. Мъжът показа, че името му оказва помощ за разчупване на леда. А когато поръчва кафе, да вземем за пример, моли то да се афишира на висок глас.

Коментарът в туитър провокира проливен дъжд от смешки и даже предложения за запознанства и внесе малко равнодушие в тази болна тематика, тъй като броят на инфектираните в Индия продължава да пораства. Пред Агенция Франс Прес Ковид Капур разкри, че се надява тази известност да съживи компанията му, която има усложнения като всички други в бранша.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР