Казвам се Евгения, на 32 г., и съм мениджър по

...
Казвам се Евгения, на 32 г., и съм мениджър по
Коментари Харесай

Завъртях шефа си на малкия си пръст и познайте какво се случи

Казвам се Евгения, на 32 година, и съм управител по маркетинг и продажби. Където и да съм работела, постоянно прелъстявах сътрудниците и шефовете си. Обличам се добре, имам привлекателно тяло, уверена съм, по тази причина мъжете са привлечени от мен. Преди малко повече от две години се причислих към една от най-хубавите компании. Да съм част от нея, е сбъднатата ми фантазия. Позицията беше относително незадоволителна, само че защото бях толкоз заинтригувана да работя точно в тази компания, я одобрих, вярвайки, че с моя сексапил ще съумея да изградя кариера. Веднага откакто започнах работата, ми направи усещане, че шефът ми Алекс скрито ме заглежда.
Разговаряше с мен благо и общително, само че не смееше намерено да флиртува.

Прелъстяването на шефа
Като всеки упорит човек, какъвто съм и аз, взех решение, че би трябвало да се възползвам от удобните условия. Крайна цел? Исках до края на годината да ме предложи за покачване. Като мой началник, той беше единственият, който можеше да ме избута към върха. Опитите ми да съблазня Алекс се оказаха сполучливи. Знаейки, че ме харесва, за мен да го смъква, бе детска игра. Прехласвах се по него, канех го на обяд и даже одобри покана за няколко чаши уиски след работа. Действах целенасочено, макар увереността ми, че от негова страна това е пристрастеност, а не обич. Усещах, че копнее да има връзка с мен, само че се държеше внимателно, тъй като се опасяваше, че ще наруши професионалната нравственос. Аз обаче го насърчавах. Канех го на ваучър с моите другари в събота вечер или пък ходехме на фитнес и шопинг.

От сътрудници към любовници
Няколко месеца по-късно, Алекс призна, че си пада за мен. Разбира се, не отговарях на възприятията му, само че излъгах, че и аз го одобрявам. Двамата взехме решение да пазим връзката си в загадка, защото не искахме сътрудниците да схванат, че сме любовници. Вече не обядвахме дружно, нито пък той ме прибираше с колата си след работа. Отнасяхме се професионално един с различен, без да си подмятаме предходните шегички. Колкото по-сериозни ставаха връзките ни, толкоз повече се пробвах да внуша на Алекс, че е време да ме предложи за по-висша позиция, с по-добро възнаграждение и повече привилегии. Шефът отговори, че знае, че съм най-хубавата в екипа му, само че би трябвало да изчакам още малко. Налагаше се да работя още по-усилено, с цел да мина на идващото равнище. До този миг с Алекс още не бяхме интимни. Съзнавайки, че нещата ще се забавят, той се въздържаше от осъществяването на каквито и да било ходове. Но аз бях подготвена да си легна с него.

Един уикенд резервирах стая в бутиков хотел. Цяла нощ се любехме, даже не напуснахме стаята си, с цел да хапнем. Трябва да призная, че Алекс се оказа деликатен и великодушен ухажор, който знаеше какво да направи, с цел да ме накара да стигна парадайса.
Честна търговия
През идващите няколко месеца връзките ни доближиха своя разцвет. Обикновено се любехме в квартирата му, само че от време на време резервирахме хотелска стая за една нощ. Една вечер, до момента в който лежах в прегръдките му, ми се появи златна опция. Прегръщайки ме мощно, Алекс сподели, че би направил всичко, с цел да бъда щастлива. Без да пущам ръката му, отговорих, че щом желае да бъда щастлива, значи би трябвало да ме увеличи. После излъгах, споменавайки, че в случай че ме покачат, ще можем да се надяваме на по-сигурно взаимно бъдеще. Той изглеждаше разчувствуван от вероятността за бъдеще с мен и се съгласи, че заслужавам да бъда на по-висша позиция.

До края на годината бях назначена на по-висок длъжностен пост. Алекс приготви впечатляващ отчет за моята работа и сподели на шефовете, че имам нужните качества, с цел да управлявам собствен екип и да поемам по-отговорни задания. Малко преди да ме покачат, Алекс получи нова работа в друга компания. Той искаше по-сериозна връзка с мен и не можеше повече да крие връзката ни от сътрудниците. Усещаше, че най-хубавият вид е да се реалокира в друга компания, с цел да можем умерено да разкрием любовта си. Съгласих се, че това е добра концепция, само че, както чаках, доста скоро се разделихме. Оказа се, че и двамата сме прекомерно заети със служебните си каузи, с цел да имаме време един за различен. В рамките на няколко месеца все по-рядко се срещахме, до момента в който най-после просто се разделихме. Последно чух, че има нова другарка. Не скърбя, че използвах Алекс, с цел да изградя мечтаната кариера. Освен това, аз в действителност съм отличен експерт, който изцяло заслужава да бъде нараснал. Алекс също мислеше по този начин и в края на краищата точно по тази причина ме предложи. Съгласна съм, че интимността подслади договорката, само че качеството ми на работата приказва единствено за себе си и затова не намирам държанието си за манипулативно или продажно.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР