Казвала ми е че ще ги сготвят“, казвала ми е,

...
Казвала ми е че ще ги сготвят“, казвала ми е,
Коментари Харесай

Майката на Десислава Иванчева: Ще пуснат дъщеря ми от ареста, но с краката напред

„ Казвала ми е че ще ги „ сготвят “, казвала ми е, че ще ги закарат на Витоша и ще им се случи нещо. Знаеше, че ги подслушват, само че не се притесняваше тъй като няма какво да крие. “
Това описа майката на Десислава Иванчева Любка в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич “ какво се случва с щерка й в ареста.

Дъщеря ми е все по смачкана, от ден дневно помръква. Сломена е, макар, че поставя старания да демонстрира, че не е по този начин. Всички видяха в какви условия ги държат.

Познавам дете си, нито моите родители нито аз или брачна половинка ми не сме имали досег до юристи. Така сме възпитани, по този начин сме възпитавали и децата си, че не би трябвало да лъжат, да крадат и да злорадстват.

„ Бях при персоналния си доктор с цел да си взема рецепта за медикаментите и когато се прибрах съседка ме пита дали съм видяла какво се случва с Десислава. И до ден сегашен се мога да преживея това което й се случи “, споделя майката за деня на ареста на щерка й.

„ Казвала ми е че ще ги „ сготвят “, казвала ми е, че ще ги закарат на Витоша и ще им се случи нещо. Знаеше, че ги подслушват, само че не се притесняваше тъй като няма какво да крие “, споделя Любка.

На молбите и паниката на майка си да се откаже Десислава е отговаряла, че хората са й дали своят вот доверие и тя не може да ги изостави.

Отслабнах с 10 кг, не дремя по цели нощи. Само мисля от къде пристигна тази завист и по какъв начин я натопиха.

В правосъдна зала прочетоха СРС-та с диалог сред някогашния кмет на Младост Дюлгеров и Ваклин. Там те си приказват, че Дюлгеров има оферта от Спецпрокуратурата за … сума с цел да „ оправят “ Иванчева. Въпреки, че написа, че диалогът е с незнаен мъж, там са посочени телефонните номера номер на двамата обсъждащи. Единия е на Ваклин, другия е на Дюлгеров.

Зад Десислава не стои никой, зад Дюлгеров стои ГЕРБ.

Ще станат към този момент осем месеца от както двете дами са в ареста. " Прокуратурата я е боязън да ги пуснат, с цел да не стартират да приказват, с цел да не стартират да описват за всичко на което са подложени ", споделя майката на Десислава Иванчева. По думите й те са разкрили на доста места несъгласия в това което е смъкнато като текст от записаните СРС-та и това което се чува действително.

За здравословното положение на Десислава майка й показа, че съгласно мнение на определен от съда ендокринолог Десислава е на ръба да й се наложи интервенция поради 999 единици при референтни стойности 100-496.

Ирена Савова, юрист на Биляна Петрова, в телефонен диалог показа, че сега интернационален екип от юристи приготвя жалбите до Съда по правата на индивида, които ще бъдат импортирани.

" Г-н Гешев да прави изявления, че те „ светят като коледни елхи “ е отвън всевъзможни етични правила ", сподели тя.

Адвокат Савова изясни, че тя е участвала и видяла тъкмо защо светене става въпрос. Прокурора Иван Гешев е бил извън. Нито Иванчева, нито Петрова са имали по хвщатаелната част на ръцете си следи. По шията и по носа да има светване значи, че това е замърсяване след 10 часа престояване наоколо до белязани пари. Няма нито едно доказателство, няма СРС, няма нито един очевидец.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР