Казва се ясно – страните се отказват от излъчване на

...
Казва се ясно – страните се отказват от излъчване на
Коментари Харесай

Петков отговори на Борисов: Няма делкане на регулаторите през мем...

" Казва се ясно – страните се отхвърлят от лъчение на претендентите с ослепителен политически профил. Даваме опция на цивилен оферти. Реално би трябвало да се откажем от контрола. Реално малко е неестествено, тъй като шефката на Комисия за защита на конкуренцията, примерно, е майка на народен представител от ГЕРБ. Ние не желаеме това да се случи ", разясни Петков.

 

Той се съгласи обаче с Бойко Борисов, че би трябвало да се излъчат настрана екипи с адвокати, които да прегледат деликатно меморандума. По-рано Борисов о предлагането на ПП-ДБ за меморандум, който би трябвало да се изготви от работни комисии. 

" Този меморандум не е ултиматум, а започване на транспарантен метод, отворена наша позиция към ГЕРБ, с цел да стигнем до съгласие. Накрая, в случай че всички се съгласим, има смисъл идващото ръководство. Защото ние не желаеме да сме във властта единствено за властта, а в случай че продължава смяната - антикорупционната, правосъдната промяна, хората би трябвало да бъдат предпазени ", уточни Петков.

 

Той изрично съобщи - няма, както по-рано се изрази Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

 

" Това, което разбрах е, че Борисов е прочел първите два реда, само че по-важното е в идващите 2 страници. Не става въпрос за подарък и делкане на регулаторите, тъй като в случай че отиде на втора и трета страница се споделя ясно - страните се отхвърлят от лъчение на претенденти с ослепителен политически профил и се дава опция на цивилен оферти и се поставя нарочна инспекция за интегритет. Трябва да се окажем от надзор на регулаторите ", разяснява Кирил Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР