Казва се, че когато изречем наша мечта на глас, шансовете

...
Казва се, че когато изречем наша мечта на глас, шансовете
Коментари Харесай

За да запазите щастието, запазете ТЕЗИ 6 неща в дълбока ТАЙНА

Казва се, че когато изречем наша фантазия на глас, възможностите тя да се сбъдне понижават доста. Това се случва и поради хората, пред които изричате проектите си – те могат да ви завидят, да се опитат да осуетят проектите ви, да ви залеят с отрицателна сила и така нататък  Много от заобикалящите ви хора желаят да ви навредят, тъй че в случай че се стремите да запазите щастието си – научете се да пазите някои неща в загадка. Ето и кои да бъдат те:

Бъдещи проекти

Както към този момент споменахме, доста от околните ви се оказват в действителност най-големите ви врагове. Не се радвайте пред тях и не разкривайте какво хубаво бъдеще ви следва, защото завистта и омразата, която близките ще излъчат, повлиява на осъществяването на проектите ви. И даже всичко да ви се е коствало несъмнено и готово, нещата бързо могат да се скапват.

Спорове и конфликтни обстановки, в които изпадате

Това, което се случва в пространството на дома ви, не визира близките. Не споделяйте за фамилните проблеми с непознати хора, това може да докара до още по-големи неприятности и задълбаване на казуса. Освен това, е незаслужено по отношение на половинката ви.

За триумфите си

Не изтъквайте триумфите си пред другите, тъй като даже и да чувате поздравления и овации, зад тях може да се крие отрицателна сила и злоба, които единствено ще повлияят отрицателно на вас. Посветете триумфите си единствено на най-близките.

Не разпространявайте злословия и не псувайте

Когато разпространявате злословия за даден човек, вие създавате неприятна известност на себе си. Дръжте се на равнище и не оплювайте непознатите животи, тъй като това приказва неприятно за вас самите. Много хора вземат решение да странят от вас, в случай че псувате непрестанно или непрекъснато обсъждате близките. Имайте това поради и променете целите си.

Материални богатства

Не претендирайте с финанси,  коли и разнообразни благосъстояния. Тези неща може и да впечатляват някои хора, само че същинските стойностните такива просто ще спрат връзката си с вас. По този метод може да си навлечете и доста негативизъм, който сигурно ще се отрази на благосъстоянието ви.

Деца и здраве

Не се оплаквайте от грешките на децата си пред не толкоз близки хора, както и не се оплаквайте за здравословното си положение, в случай че то е леко разтърсено. Научете се, че по този метод вие притегляте още повече отрицателна сила към вас и вместо обстановката да се позволи, тя се усложнява. Внимавайте по какъв метод изказвате мислите си, тъй като злото дебне от всеки ъгъл и чака да го повикате.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР