Казва, че е израснал в Испания, че има германска фамилия,

...
Казва, че е израснал в Испания, че има германска фамилия,
Коментари Харесай

Княз Кирил: Първата ми работа бе бране на домати, изкарвах 3 лв. на ден

Казва, че е израснал в Испания, че има немска фамилия, че живее във Англия, само че е българин. Винаги споделям, че съм от България, само че рядко загатвам, че съм от царското семейство, описа княз Кирил.

В „ Говори с Ива” Кирил, наследник на Симеон Сакскобургготски, споделя за фамилията си, за детството си, за татко си.

От 30 години работи в капиталов фонд. Занимава се главно с испаноговорящия пазар. По думите му след звестна пауза, още веднъж се збелязва интерес за вложения в България.

ВИЖТЕ ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО НА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ

„ Като дипломат на България постоянно ги насърчавам”, споделя Кирилл Сакскобургготски на въпрос дали би предложил страната ни на вложителите.

„ За мен е чест, несъмнено, да ме свързват с татко ми. Освен това си приличаме доста. Даже таксиметровите водачи биха ме разпознали. Аз желая да бъда одобряван като някой, който е наследил неговото възприятие за дълг и усърдие. С тези неща съм израснал от дребен – да имам лична специалност, мое семейство, да се оправям самичък с отговорностите”, сподели княз Кирил.

От дребен съм възпитаван да имам лична специалност, да поемам отговорност, описа той.

Забравената кралица Елеонора - коронованият ангел на България

„ Когато бях дете желаех да съм водач на камион. Виждаше ми се най-вълнуващото нещо на света. По-късно желаех да бъда академик в теоретичната физика, само че фантазията ми постоянно е била да съм самостоятелен, да имам своята работа и естествен живот”, спомня си Кирил.

Първите пари, които е изкарал били от бране на домати, по през целия ден, под палещото слънце на полето в Испания. В 7,30 трябваше да сме там, работехме при 40 градуса горещина, приведен през целия ден над земята, спомня си той. С брат му за ден изкарвали равнотойноста на 3 лв.. Смятам, че е страховит урок, моите дъщери работеха като продавачки в магазин, с цел да схванат какво е да работиш нископлатена работа и в този момент са още по-мотивирани да работят и учат по-усилено, сподели Кирил.

Той разкри и детайлности за дамата, с която е сега - англичанка, която е живяла 15 години в Чехия. Много съм благополучен, сподели Кирил.

Княз Кирил желал бракоразвод

Вижте още за живота на княз Кирил във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР