Казусът в ДПС има поне 3 аспекта - частноправният, който

...
Казусът в ДПС има поне 3 аспекта - частноправният, който
Коментари Харесай

Имаме нужда от стабилност на политическите партии, каза Илияна Йотова

Казусът в Движение за права и свободи има най-малко 3 аспекта - частноправният, който не е моя работа да го разясня. Вторият е политическият - обезпокоително е в навечерието на изборите, имаме потребност от непоклатимост на политическите партии, тъй като това е залог за бъдещо устойчиво ръководство. Третият правоохранителните и правораздавателни органи са в обстановка, в която би трябвало да устоят доста тежък изпит и да потвърдят, че могат да бъдат поръчител за правова страна. Има закони, които би трябвало да се съблюдават. Това, на което сме очевидци от през вчерашния ден с нахлуване в парцели, с този метод на споразумяване на връзки би трябвало да сме се разделили още при започване на 90-те години, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, съобщи Българска национална телевизия.

По думите ѝ служебният министър председател Димитър Главчев е поел своята отговорност със промяната на вътрешния министър. " Той от своя страна има задачата да подсигурява цялостна бистрота на изборите, това е и основната задача на служебния кабинет. Очевидно Главчев желае да има собствен екип, с който да носи тази отговорност и това е негово право ", добави Илияна Йотова.

Тя разяснява и издигането на двете български кандидатури за еврокомисар. " Две дами трябваше да бъдат нашите претенденти. Пожелавам триумф, изпитът не е елементарен. Надявам се да получим заслужен сектор, за да се увеличи въздействието на България. Еврокомисарят подписва декларация за преданост, само че практиката демонстрира, че всяка една страна праща своя претендент предвид на националните си цели и ползи. Нека бъдещият еврокомисар да не бъде просто еврочиновник ", съобщи Илияна Йотова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР