Казусът с оставката на и.д. Елен Герджиков, председател на Столичния

...
Казусът с оставката на и.д. Елен Герджиков, председател на Столичния
Коментари Харесай

Елен Герджиков обясни как и кога Иванчева може да бъде отстранена от длъжността си

Казусът с оставката на и.д. Елен Герджиков, ръководител на Столичния общински съвет " не е толкоз елементарен, колкото наподобява на пръв взор, изясни в "Денят стартира " по Българска национална телевизия Елен Герджиков, ръководител на Столичния общински съвет.

Той изясни, че съгласно него и.д. кмет на "Младост " Владимир Клисуров би трябвало да подаде оставка "пред индивида, пред институцията, която го е избрала ". Когато е станал част от екипа на госпожа Иванчева, той не е избиран от Столичния общински съвет, добави той. "Той би трябвало там да подаде оставка, тъй като неговият шеф е госпожа Иванчева ", разяснява Герджиков.

Само българският съд може да в профил Иванчева от служба със свое решение, изясни още Герджиков и разясни: „ Това не се е случило, което значи, че тя е настоящ кмет и има всички пълномощия. Освен това напълно публично в публично заявление до кмета на Столична община тя уведоми, каквато е и процедурата, че излиза в отпуск - заплатен, и в същото съобщение показва за собствен заместител господин Клисуров “.
Герджиков акцентира, че в тази ситуация Клисуров или би трябвало да извършва функционалностите на кмет, или "да се разбере със своя шеф ". Да влезе в контакт с нея, да се схванат какви са опциите, разяснява той.
По случая "Иванчева " Герджиков разяснява още, че е рано за съществени заключения, органите би трябвало да си свършат работата и съдът да се произнесе. Елен Герджиков изясни, че в случай че се потвърдят обвиняванията против Иванчева, това ще бъде невиждан случай в най-новата българска политическа история.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР