Казусът с наказанието на Сибири Кейта от Славия трябва да

...
Казусът с наказанието на Сибири Кейта от Славия трябва да
Коментари Харесай

ЦСКА трябва да спечели служебно срещу Славия?

Казусът с наказването на Сибири Кейта от Славия би трябвало да претърпи нов поврат, в случай че се гледат документите на ФИФА и УЕФА, пишат в собствен материал сътрудниците от " 24 часа "

Преди разгромната загуба от Черно море с 1:5 Хосе Мария Бакеро загатна, че Кейта не може да вземе присъединяване в дуела поради наказване от 4 мача, получено в белгийското състезание.
 Гриша Ганчев за ЦСКА: Отборът е строшен, Ел Маестро не заслужава тази орис
Гриша Ганчев за ЦСКА: Отборът е строшен, Ел Маестро не заслужава тази орис

Ето какво още споделя той

Малиецът обаче влезе като запаса в предния мач против ЦСКА и даже от него потегли офанзивата за гола на " белите " във вратата на Густаво Бусато. Тогава Галин Иванов откри за Славия, а по-късно Лазар Туфегджич изравни

" Белите " се пробват да се измъкнат, че получили съобщение, че Кейта е осъден на 7 август, ден след мача с ЦСКА. При картотеката по новата система на ФИФА обаче всичко би трябвало да е излязло.

Така първо Славия би трябвало да загуби служебно с 0:3 дуела от ЦСКА поради потреблението на неточен играч, а по-късно дисциплинарната комисия на БФС би трябвало да накаже Кейта за повторно поради неизтеклото наказване, а той се е появил в игра.

УЕФА и ФИФА възприеха, че наказванията би трябвало да важат из целия свят, даже да преминеш в състезание от друга страна.

Това бе направено поради някои случаи, когато състезател получава сериозна глоба в шампионата на една страна, по-късно заиграва в друга и по този начин не изтърпява глобата си.

До момента системата върви доста добре и не е имало сходни случаи като този с Кейта, което значи, че някой се пробва да прикрие гафа, който най-вероятно се крие в БФС, на мнение са от всекидневника.
 ЦСКА няма да сменя Нестор Ел Маестро
ЦСКА няма да сменя Нестор Ел Маестро

Има цялостното доверие на управлението
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР