Казусът с арестувания журналист от сайта "Биволъ" и румънския му

...
Казусът с арестувания журналист от сайта "Биволъ" и румънския му
Коментари Харесай

Протест пред Съдебната палата в София срещу ареста на журналистите

Казусът с задържания публицист от уеб страницата "Биволъ " и румънския му сътрудник провокира митинг в столицата. Той е пред Съдебната палата и е под надпис "Срещу репресията над проверяващи публицисти ".

Протестът се реалокира, защото имаше опция да се смеси с различен, който потегли от Народното събрание и завърши пред Министерския съвет, съобщи БТВ.

Това, което се случи с тези двама публицисти и с обекта на тяхното следствие, беше капката, която преля нашето отвращение от ръководството на Борисов. Всички негови ръководства са еднолични и каквото се случва в страната, е функционалност напълно от него, сподели уредникът на митинга художникът Владо Руменов.

Свободата на словото, на печата, на волеизявленията са едни от изконните права на едно демократично общество, което се опитваме да бъдем, и те са безусловно потъпкани, добави той.

На митинга се появиха и опити за провокации. Няколко младежи, които се причислиха от другия митинг, стопираха придвижването на трамваите. Полицаите се намесиха и в идващите дни ще открият самоличността им и най-вероятно ще им наложат санкции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР