Казийски и неговият Алианц (Милано) са много близо до класиране

...
Казийски и неговият Алианц (Милано) са много близо до класиране
Коментари Харесай

Матей Казийски бе най-полезен за успеха на Алианц Милано над ПАОК за Купата на CEV

Казийски и неговият Алианц (Милано) са доста покрай класиране за 1/4-финалните плейофи на втория по мощ европейски клубен шампионат за Купата на CEV. Воденият от Роберто Пиаца отбор надигра гръцкия ПАОК (Солун) с 3:0 гейма (25:21, 25:21, 25:19) в първия мач от 1/8-финалите на шампионата, игран довечера пред към 1600 фенове в зала " Пала Пирасту " в Каляри.

Срещата-реванш сред двата отбора е идващия четвъртък (21 декември) от 18:00 часа в Солун. Казийски и компания би трябвало да завоюват единствено два гейма, с цел да продължат напред към 1/4-финалните плейофи за Купата на CEV. ПАОК пък би трябвало да гони наложителен триумф с 3:0 или 3:1, с цел да стигне най-малко до така наречен " златен " гейм.

Матей Казийски игра устойчиво цялостен мач за Милано и стана най-полезен с 13 точки (1 блок, 3 аса, 47% успеваемост в офанзива и 60% положително посрещане - +10) за успеха. Хърватският диагонал и национал Петър Дирлич добави още 11 точки (46% успеваемост в офанзива - +11) за триумфа.

От друга страна първенецът на България с Нефтохимик 2010 (Бургас) и досегашен състезател на италианския Рана (Верона) - Аксел Трухчев, беше единственият, който се показа на равнище за ПАОК и приключи с двуцифров актив - 14 точки. Нидерландският национал Маартен Ван Гардерен и Христос Салтаферидис приключиха с по 8 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР