Казано си е, че... веднъж стомна за водичка, втори път

...
Казано си е, че... веднъж стомна за водичка, втори път
Коментари Харесай

Масово отвращение към Фънки: Простакът обиди бременната Християна Лоизу след перфектното й изпълнение!

Казано си е, че... " един път дамаджана за водичка, повторно дамаджана за водичка, а на третия се чупи ". Това чудесно го проумя и Фънки след снощния лайф на " Капките ". За всички сезони на шоуто, в които е бил жури, а те не са по никакъв начин малко, Димитър Ковачев не е получавал толкоз голяма порция от откровена зрителска злоба и омерзение. Но самичък си го изпроси.

Простакът се държа извънредно несъответстващо нощес и след съвършеното осъществяване на Християна Лоизу като Маргарита Хранова, на което публиката в залата скочи на крайници, той се изцепи с брутално безумие и засегнатост. И никак не му пукаше, че се гаври освен с неповторим реализатор, само че и с бременна жена. Самата Християна разгласи новината при започване на формата.

Фънки освен не се възхити на Лоизу, която разплака залата с осъществяването си на " Устрем ", само че и с гнусен звук и свирен взор я " закла " с думите, че била скучна, плоска и въобще не влезнала в облика на Марги Хранова. С две думи - Ковачев я " наср@ ", както самичък обича да споделя и както единствено той умее - като цялостен тъпанар.

Зрителите обаче не устояха. Стотици хора се хвърлиха в всеобща отбрана на Лоизу и обявиха, че след този памфлет повече няма да си пуснат предаването, до момента в който Фънки е там. " Дебела, мазна, цинична мутра, не те понасяме ", крещят консуматори.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християна Лоизу Фънки Капките Маргарита Хранова Устрем зрители
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР