Казанлък. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Казанлък. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов откри реконструирани и рехабилитирани улици и междублокови пространства в Казанлък

Казанлък. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов откри през днешния ден в град Казанлък реконструирани и рехабилитирани улици и междублокови пространства. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Заедно с него новите придобивки на Казанлък откри и кметът на града Галина Стоянова. На церемонията участваха още зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, депутатите от ГЕРБ - Стара Загора Радостин Тенев, Борис Кърчев и Маноил Манев, регионалният координатор на ГЕРБ - Стара Загора Пламен Йорданов, както и доста поданици и посетители на града на розите.
„ Преди 7 години, всички вие, жителите на Казанлък, гласувахте доверие на Галина Стоянова и резултатите не закъсняха. Не бива да пропущаме и голямата заслуга на премиера Бойко Борисов за всичко това, което през днешния ден виждаме в Казанлък. Вече всеки един човек, който идва тук, ще се радва на прелестните спортни площадки и зелени пространства. Моята единствена молба в този момент е да пазим всички тези нови придобивки “, съобщи по време на откриването Цветан Цветанов и добави, че в проектобюджета на Европейски Съюз за новия финансов програмен интервал за България са планувани 2 милиарда лв. повече за кохезионна политика и тези средства ще стигнат точно до българските общини.
Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира значимостта на това жителите непрестанно да слагат проблемите си пред локалната, законодателната и изпълнителната власт. „ Уверен съм, че през днешния ден се движим в вярната посока и имаме всички учредения да се гордеем от постигнатото “, сподели още Цветанов.
„ Всичко, което откриваме през днешния ден, нямаше да е допустимо без европейската взаимност. Ние желаеме да осигурим на жителите добра среда за живот с европейски образ. Дойде краят на сивите пейзажи и началото на свежите и зелени пространства “, уточни на собствен ред кметът на Казанлък Галина Стоянова. Тя също по този начин благодари на Цветан Цветанов и на държавното управление на Бойко Борисов за оказаното подпомагане през годините.
По време на церемонията бе отслужен церемониален водосвет за здраве, като с нея се отбелязва приключването на строителството по възобновяване на публично значими обекти на територията на жилищен квартал „ Изток " в град Казанлък.
Новооткритите обекти са по план „ Обновяване на градската среда в град Казанлък ". Проектът e предопределен напълно за кв. " Изток " в града и е на обща стойност 5 655 048.59 лева От тях 4 806 791.31 лева са от Европейския фонд за районно развиване по Оперативна програма „ Региони в напредък " 2014-2020 година, а останалите 848 257.28 лева са обезпечени от страната.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР