Казанлък. Подобряване на образователната инфраструктура в община Казанлък ще бъде

...
Казанлък. Подобряване на образователната инфраструктура в община Казанлък ще бъде
Коментари Харесай

Даниела Коева, зам.-кмет на Казанлък: Подобряване на образователната инфраструктура в общината ще бъде един от водещите акценти и на Бюджет 2018

Казанлък. Подобряване на просветителната инфраструктура в община Казанлък ще бъде един от водещите акценти и на Бюджет 2018. Това сподели по време на публично разискване на Бюджета за 2018 година зам.-кметът Даниела Коева, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “ . Работата по план „ Обновяване на просветителната инфраструктура в община Казанлък “ по Оперативна стратегия „ Региони в напредък 2014 – 2020 “ ще приключи до края на 2019 година. Той е на обща стойност 9 504 532 лева В рамките на плана ще бъде осъществен главен ремонт, внедряване на ограничения за енергийна успеваемост и облагородяване на дворните пространства на три детски градини в жк „ Изток “ и на пет главните учебни заведения в градовете Крън и Шипка, и селата Хаджидимитрово, Овощник и Ръжена. Предстоят и поправки в Детска градина „ Мечо Пух “ и Защитено жилище в село Дунавци.
Сред основните инфраструктурни планове Коева обърна внимание на плана „ Обновяване на градската среда в град Казанлък “, като по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020г. до края 2018г. ще завърши планът за 5 655 048 лева в жк. „ Изток “ с реорганизация и рехабилитация на 4 улици и възобновяване на 2 междублокови пространства.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР