Казанлък. Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред, но и

...
Казанлък. Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред, но и
Коментари Харесай

Зам.-министър Стефан Балабанов към полагащи клетва полицаи: Бъдете безпощадни към нарушителите на обществения ред, но и внимателни към българските граждани

Казанлък. Бъдете безпощадни към нарушителите на публичния ред, само че и деликатни към българските жители, давайте им късмет да се поправят. С тези думи зам.-министърът на вътрешните работи се обърна към 102-мата служители на реда, които поставиха клетва в Казанлък за встъпване в редиците на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от пресцентъра на министерството.
Те приключиха сполучливо курс в Центъра за подготовка към Академията на Министерство на вътрешните работи и ще попълнят редиците на полицейските ръководство в Северна България. От името на министъра на вътрешните работи към младото попълнение в редиците на ведомството се обърна зам.-министър Стефан Балабанов. „ Бъдете безпощадни към нарушителите на публичния ред, само че и милостиви към българските жители, давайте им късмет да се поправят. Защото не забравяйте, че заплатите, които ще получавате, ще са от всички тях. “ Той им напомни да са грижовни към възрастните хора, които постоянно са подложени на незаконни похищения. „ Днес вие ще се разделите дефинитивно и с романтиката в Министерство на вътрешните работи. Очаква Ви извънредно тежък труд и огромна отговорност! “, добави още зам.-министър Балабанов и ги прикани да се пазят и да пазят живота на всички български жители.
Тържествената гала в полицейската школа в Казанлък бе почетена и от зам.-министъра Милко Бернер, ректора на Академията на Министерство на вътрешните работи ст.ком. доцент Неделчо Стойчев, шефа на ОДМВР-Стара Загора ст.ком. Георги Хаджиев, началника на РУ-Казанлък ком. Стойчо Крачолов, шефа на полицейската школа ком. Красимир Иванов, представители на общината и региона.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР