Казанлъчанинът - Красимир Минтов, триумфира отново в тенис турнира, организиран

...
Казанлъчанинът - Красимир Минтов, триумфира отново в тенис турнира, организиран
Коментари Харесай

Казанлъчанин спечели Green Life Open

Казанлъчанинът - Красимир Минтов, победи още веднъж в тенис шампионата, проведен от Green Life Resort Созопол! Надпреварата се организира от 6 до 11 септвмври, като това е най- дългата тенис почивка в календара на Weekend Tour. В нея феновете на тениса се конкурират за уикенд отмора от домакина.

И през тази година Минтов не позволи загуба и отбрани трофея си, извоюван през 2021-а година. С триумфа си той потвърди, че класата в тениса е безконечна и няма млади и остарели. В последна сметка въпреки всичко трофеят не попадна в ръцете му елементарно, като във финала той се изправи против Велислав Панчев. Последният мач от тура стартира доста добре за младока, който за по-малко от четвърт час затвори първия сет, като даже не даде гейм на своя конкурент. Краси, който има славата на изкючително добре квалифициран тактически състезател, съумя да се окопити и стартира да играе доста по-уверено.

Той започва с офанзива към форхенда на Панчев, което форсира Велислав да позволява повече неточности в играта си, с цел да може Красимир да затвори втория сет в своя изгода. В третата и решителна част играта сред двамата се изравни, само че Минтов завоюва основните точки в частта и това направи разликата сред двамата.

В последна сметка Краси Минтов завоюва след 0-4, 4-1, 5-3 и ще заведе своята фамилия на уикенд отмора в Green Life Bansko.

При двойките спечелили станаха врачанинът Петър Тодоров и неговият сътрудник в шампионата Свилен Свиленов от София. Дуетът стигна до купата с цялостен актив от победи през седмицата. Подгласниците останаха панагюрската двойка Янко Калабуров и Георги Божков. Всички състезатели и техните близки останаха удовлетворени от изискванията в Green Life, както и времето в Созопол и имаше извънредно положително въодушевление. Наградите бяха връчени на специфична гала в събота вечер след финала. По време на награждаването огромният победител призна, че това е един от обичаните му формати и няма самообладание да се завърне още веднъж в игра. Турнирът е част от календара на Weekend Tour - веригата за тенис почивки, а идващото издание ще бъде от 22-и до 25-и септември във ваканционното населено място Санта Марина.

Записванията за там не престават, като уредниците канят всички искащи да се включат в шампионата, с който публично се затваря морския тенис сезон на родното Черноморие. Ако искаш и ти да опиташ от тенис почивките, може да заявиш присъединяване на уеб страницата на www.weekendtour.bg, като до края на 2022-a остават общо 4 събития.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР