Казали сме ясно - без ГЕРБ и ДПС. Това заяви

...
Казали сме ясно - без ГЕРБ и ДПС. Това заяви
Коментари Харесай

Мая Манолова и битката срещу задкулисието

" Казали сме ясно - без ГЕРБ и Движение за права и свободи ". Това съобщи Мая Манолова, съпредседател на обединението " Изправи се! Мутри вън! ", до момента в който порицаваше изявление пред Българска национална телевизия на различен член на управлението на групировката – юрист Николай Хаджигенов.
Изказването на Манолова е повече от знаково и също толкоз факсимиле. Защото в случай че беше правилно, нямаше отново да би трябвало да си припомняме предишното.
След като тя е много срещу задкулисието " Борисово ", дано бъде откровена, по този начин и по този начин е в Народното събрание – по какъв начин беше определена за омбудсман през 2015 година? Гласуването тогава беше скрито и бяха обвени само резултати, а зад кандидатурата на Манолова застанаха 129 депутати. Публично от ГЕРБ отхвърлиха да са я подкрепили, освен това с медийни излияния – те имаха 84 депутати. За Движение за права и свободи не стана дума поддържаха ли я или не – 38 депутати имаха в оня парламент от придвижването. Гласуваха 223 депутати, само че при 12 невалидни бюлетини остават 211 гласа. Съперникът на Манолова – Константин Пенчев, го поддържаха 82 депутати. Само да кажа, че отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи останалите партии заедно имаха 118 депутати. Манолова завоюва поста на омбудсман със 129 гласа " за "!
Между другото, като си приказваме искрено и транспарантно, може да хвърлим едно око и на имената, които влизат в Народното събрание в този момент като част от " Изправи се! Мутри вън! ". И да забележим това на Румен Маринов Йончев, който в. Помните ли кой е той? А " България без цензура " помните ли – и по какъв начин Йончев по нейно време в Народното събрание се появи в медиите? Какво се случи по-късно? Минаха години, та елементарните хора не помнят, само че Интернет най-малко помни – може да се потърси, да се види.
А до момента в който гледате, сещам се за биографията на Барак Обама " Обетована земя ". В нея има доста политически уроци, които претендиращи да са у нас политици не са научили. Като за първокласници е урокът, че в случай че почнеш да приказваш с съдружните си сътрудници през медиите, а не първо най-малко по телефона, ще я свършиш като кучето на равнищата.
Нищо де – Манолова в този момент проверка ще прави на ръководството на Борисов. Защо пък не - с математиката по събирането на гласове очевидно е добра, щом съумя за себе си да ги откри през 2015 година! Скоро ще стане ясно математика ще измисли - или пък няма да е друга!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР