Казали са си го хората - каквото и да правиш,

...
Казали са си го хората - каквото и да правиш,
Коментари Харесай

След толкова разплакани жени: Благой Георгиев си го получи тъпкано от малката Полина!

Казали са си го хората - каквото и да правиш, Видовден идва. Е, той май пристигна и за Благой Георгиев, който години наред се славеше като разбивач на дамски сърца и то в дословен смисъл. Що жена е разплакал футболистът, да не ти е работа... а и що деца е оставил на самотек.

Но... ето, че дребната му младоженка - Полина Спасова, му го върна тъпкано за всички засегнати дами в живота му и в този момент той е този, на който му е пристигнало като гръм от ясното небе. Оказа се, че не Джизъса, а Полина е тази, която е взела решението за развода и му го е съобщила по телефона, до момента в който той е още в Сървайвър.

Може да е най-малка, само че велинградчанката се оказа най-умна и отсече, че в една връзка и брак най-важното нещо е отношението. А тя не е получила уместно такова от мъжа си за към този момент дванайсет месеца дружно.

" Не си коства да се хабиш и да стоиш при някого, с който няма да бъдеш благополучен. Животът е прелестен, само че и къс, а вълшебните мигове и хора са на всички места към теб, просто би трябвало да се освободиш от тези, които не са измежду тях ", съобщи Полина и разяснява, че няма визия за какво Благой е още с халката си, когато тя ясно му е споделила решението си.

Близки до Спасова, която си върна и моминската фамилия, разкриха, че тя е съществено влюбена в младия и хубав Симон Кочев, с който имаше обща фотосесия неотдавна.

Тагове: Полина Спасова благой георгиев развод Джизъса Симон Кочев Сървайвър футболист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР