Казала съм достатъчно по „Барселонагейт“ в качеството си на свидетел.

...
Казала съм достатъчно по „Барселонагейт“ в качеството си на свидетел.
Коментари Харесай

Бакалова: Целта не е да се установи дали Борисов е баща на това дете, а с какви държавни пари е гледано

Казала съм задоволително по „ Барселонагейт “ в качеството си на очевидец. Познавам Борислава Йовчева, само че това ще е всичко, което ще кажа за нея, тъй като не желая да попреча на следствието. Не мога да кажа поради следствието дали тя ми е показвала тест за бащинство на детето й, както и по какъв начин се е сдобила с къщата в Барселона. Това съобщи някогашната Мис България Ивайла Бакалова пред Евронюз.
Най-накрая прокуратурата се е събудила от дългия си зимен сън. Нямам поради единствено този основен прокурор, а много основни прокурори обратно. Прокуратурата се е събудила по политически аргументи. Също по политически аргументи беше и заспала. Но по каквито и аргументи да се е събудила, аз в действителност желая да видя какво ще направи тази прокуратура. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай, уточни тя.

" Аз и целият български народ желаеме да разберем какво тъкмо се е случило. Надявам се целият български народ да получи възприятие за правдивост. "

Според мен следствието не цели да откри дали Борисов е татко на това дете. За мен това е ясно и спирам до тук. По-скоро какви пари са се вземали от държавни средства, с цел да се грижи за това дете, разяснява Бакалова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР