„Казахте, че сме отправили призив за етническо противопоставяне. Не, г-н

...
„Казахте, че сме отправили призив за етническо противопоставяне. Не, г-н
Коментари Харесай

Асен Василев се разгневи от трибуната на НС: Ние няма да отминем и в диалог с крадци няма да влезем!

„ Казахте, че сме отправили апел за етническо опълчване. Не, господин Карадайъ. Нашият апел е за опълчване към компаниите, които грабят тази страна. 32 години Движение за права и свободи е в политиката и най-бедните краища на страната са там, където са гласоподавателите на Движение за права и свободи, само че едни от най-богатите хора в страната са членове на Движение за права и свободи. Ние не се борим и не проповядваме против хората, които гласоподават за вас, ние се борим против хората, чиито банкови сметки вие цялостните и против разговора, който вие желаете, с цел да се краде безпардонно и безогледно. Това няма да продължи, ние в подобен разговор няма да влезем с никой “, съобщи Василев от трибуната.

„ Вие говорите с вярата, че ние сме нещо краткотрайно, което ще отмине. Ето ви още една вест, няма да отмине! Това е началото, което българското общество изиска ще желае по площадите всеки ден. Ще си отвоюваме страната “, съобщи министърът, който участва в пленарна зала през днешния ден, дружно с министър-председателя и половината кабинет в отбрана на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

„ Толкова е дълбока рецесията, че вие сте подготвени да се прегърнете с „ Възраждане “, господин Карадайъ, с цел да ни свалите от власт, сподели още вицепремиерът. Толкова е дълбока рецесията за хората, които си стоят в сараите и се пробват да ръководят страната, обърна се още вицепремиерът към водача на Движение за права и свободи, който излезе на трибуната и взе думата без процедура по метода на водене “, акцентира Асен Василев.

„ Казахте, че дебатът не е за господин Минчев, а за политическата обстановка у нас. Аз не желая да пребивавам в страна, в който дебатът за ръководителя на Народно заседание да бъде за индивидът, който е най-достоен да заема този пост “, добави вицепремиерът.

От своя страна Мустафа Карадайъ още веднъж назова „ Продължаваме Промяната “ и държавното управление с думите „ инцидентни минувачи”. Той съобщи, че кабинетът „ Петков” прави политика в името на компаниите на мафията и задкулисието.

20 минути отмора даде председателстващият, след което дебатите за оставката на шефа на Народното събрание Никола Минчев ще бъдат обновени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР