„Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни

...
„Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни
Коментари Харесай

Борисов: Изпаднах в паника, след като чух Тошко Йорданов

„ Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни – аз на тези реформатори съм им сърбал попарата. Ще го оставят по средата на реката”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с последователи на партията.

Той разяснява и утринните изявления на членове на Има Такъв Народ.

„ Сутринта като го слушах Тошко Йорданов от трибуната изпаднах в суматоха. Не знам по какъв начин ще се сдобрят. Той сподели, че техния министър е шарлатанин. Утре по какъв начин ще излезе и ще каже, че към този момент не е ", сподели още Борисов.

„ Цялата им битка е за министерски постове, пари и власт. Нищо друго не ги интересува. И някаква госпожа с 5,01 % споделила, че трябвало да се пазят надалеч от дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ние желаеме да сме на хиляди километри, не на ръка. Разбирам неудобството на Стефан Янев и това че излезе от задния вход на Народно събрание сутринта. Три упрека чух към ГЕРБ – че сме давали 50 лева на пенсионерите, за какво сме правили автомагистрали на север и че сме подпомагали бизнеса. Само, че първото, което се пробваха да вършат, е да се хвърлят върху ББР. Банката е в цветущо положение. Слави за какво се отхвърли от банката – тъй като не могат да я откраднат. Има милиард и 300 милиона лв. и който ще я купува би трябвало да извади повече. Сега борбата е по какъв начин ще я източат, като не могат да я откраднат, желаят да я източат. Как ще стане – с сложени фирми”, добави водачът на ГЕРБ.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР