Казах, че има разточителство за летенето със самолет. Премиер и

...
Казах, че има разточителство за летенето със самолет. Премиер и
Коментари Харесай

Борисов за посещението в САЩ: Предупредих ги да не си приписват постигнатото от парламента

" Казах, че има разсипничество за летенето със аероплан. Премиер и президент би трябвало да отидат при министър председател или държавен секретар. Допреди седмица всички министри щяха да вървят ", реагира той на вчерашните думи от премиера акад. Николай Денков. И предизвести че, по този начин ще омаловажат триумфите на Народното събрание.

" Единствено предупредихме сътрудниците да не си преписват каквото Народно събрание е свършило - и с нуклеарните реактори, поддръжката за Украйна, правосъдната и конституционната промяна. Като отидат, се надяваме да го чуем обществено и там. Могат да пътуват където си желаят ", съобщи Борисов. А през днешния ден ще приказва с Денков - бил му писал да се видят. 

" Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Неслучайно толкоз американски компании завоюваха търгове, имам поради и Страйкърите. Няма неприятно да се върви. Но през седмица? ", възмути се някогашният министър председател и сподели, че някои от договорите може да се подписват у нас.

" Аз съм бил толкоз пъти в Щатите. Като седят няколко пъти на камината в Белия дом, тогава ще се мерят с мен. Рано е още ", сподели още някогашният министър председател. " Отидех - топове, оръжия, паради като съм бил там. Кацах виждах се с президента, минаваха церемониите, срещи с обсщности, с Българо-аменирканска камара и вечерта си тръгвах - да не харчим пари за хотели ", изясни Борисов.

Борисов нападна и кабинета на настоящия си сътрудник Кирил Петков, който бе министър председател.

" Защо тогава не смениха всички регулатори, имаха безусловно болшинство четворната коалиция. Те потеглиха да сменят КЕВР, Конституционен съд го върна, те са уплашиха, същото стана и с Българска народна банка. Но най е елементарно да кажеш че Борисов препятсва ", ядосан бе Борисов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР