Кайзерслаутерн победи на свой терен Хамбургер с 2:0 в мач

...
Кайзерслаутерн победи на свой терен Хамбургер с 2:0 в мач
Коментари Харесай

Кайзерслаутерн надделя над Хамбургер с два късни гола

Кайзерслаутерн победи на собствен терен Хамбургер с 2:0 в мач от 28-я кръг на Втора Бундеслига. Головете за домакините бяха дело на Терънс Бойд и Аарън Опоку. С тази победа Кайзерслаутерн е към този момент 7-и с актив от 43 точки, а Хамбургер остава на 3-а позиция с 53 пункта на сметката си.

През целия дуел Хамбургер владееше повече топката, само че Кайзерслаутерн създаваше по-чистите и по-опасните положения в срещата. През първата част и двата тима бяха относително внимателни, като изглеждаше като че ли гостите владееха ситуацията на терена. Имаше единствено един прецизен удар през първото полувреме.

През втората част Кайзерслаутерн сътвори няколко чудесни положения, като в 71-а минута Жан Цимер достави отлично подаване за Терънс Бойт, който невъзмутимо приключи, с цел да открие резултата за домакините. Хамбургер последователно стартира да рискува, като по този метод се откриха празни пространства и в 85-а минута Филип Херхеп идведе появилият се секунди по-рано като запаса Аарън Опоку, като последният не сбърка и направи резултата 2:0, с цел да подпечата трите точки за своя отбоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР