Kayser Automotive Systems наема завод в Плевен тази година, съобщи

...
Kayser Automotive Systems наема завод в Плевен тази година, съобщи
Коментари Харесай

Германски производител на авточасти с инвестиция в България

Kayser Automotive Systems наема цех в Плевен тази година, заяви вложителят в парцели Bulgarian Property Developments (BPD). Съгласно първичното 10-годишно съглашение Kayser ще наеме уреди в логистичния парк BPD Pleven от вложителя в парцели, където ще създава съставни елементи като тръбни системи, клапани и резервоари, се споделя в изказване на BPD. Компанията не разкрива финансовите детайлности по договорката.

Фабриката се простира на 5269 кв.м и може да бъде разширена с още 5000. Състои се от индустриално хале, склад и административна част с офиси и зона за техническа поддръжка. В отчета се споделя, че основаната в Einbeck Kayser Automotive Systems ръководи 12 заводи и офиси за продажби в Съединени американски щати, Мексико, Германия, Полша, Испания, Унгария, Китай и Индия.

Какво споделя компанията за себе си: „ Ние сме мощен сътрудник в автомобилната промишленост повече от 60 години. Неразделна част от нашата философия е поддържането на пряк разговор в съдействие с нашите клиенти, с които непрестанно търсим новаторски и рентабилни решения. Въз основа на нашия дълготраен опит, ние сме построили необятна и добре обоснована инженерна и индустриална експертиза. Това ни разрешава да ви подсигуряваме бързи, гъвкави и рентабилни услуги за необятен набор от механически условия. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР