Каймата е продукт, с който можем да приготвим разнообразни и

...
Каймата е продукт, с който можем да приготвим разнообразни и
Коментари Харесай

Защо много жени започнаха да слагат каймата във формички за лед

Каймата е артикул, с който можем да приготвим разнородни и вкусни ястия. Обикновено си купуваме по-големи количества, които съхраняваме във фризера. Така сме спокойни, че постоянно имаме на разположение един от главните съставни елементи при подготвяне на мусака, кюфтета, руло „ Стефани ” или друго обичано ястие.

Проблемът е, че в случай че желаеме да сготвим нещо небрежно, замразеният артикул няма да ни разреши това да се случи. Колкото и трикове да знаем за топене, то отново ще се забавим със сервирането на вечерята върху трапезата.
Защо да замразяваме каймата в ледените кутии?  Невероятно вкусна вечеря, която можем да приготвим с чаша кайма и чаша извара Невероятно вкусна вечеря, която можем да приготвим с чаша кайма и чаша извара
Омръзнало ли ви е всяка вечер да се чудите какво да сготвите и поднесете на трапезата си? Ще ви споделим една рецепта за божествено вку...

Вероятно във всеки дом могат да бъдат открити ледени кутии, които рядко се употребяват. Вместо да ги държите прибрани в шкафа, най-добре ги извадете и ги напълнете с кайма, преди да ги поставите във фризера за предпазване. Преди това обаче ги покрийте с парче фолио. Няма да ви се постанова да чакате да се размразяват, а напряко ще ги добавите към ястието, което сте решили да сготвите.

Можете да ползвате също силиконови формички за бонбони, сладки или други по ваш избор. Сами решавате, съгласно това какъв брой е богат арсенала ви от домашни използва.

Тази концепция е чудесна най-много за фамилиите, в които има злояди деца. Така елементарно можете да ги подканите да похапнат от вашето ядене. Замразете каймата в забавни формички – животни, цветя, звездички или други.
 Ето какво поставят в каймата по заведенията за хранене, с цел да ядем СОЧНИ кюфтенца Ето какво поставят в каймата по заведенията за хранене, с цел да ядем СОЧНИ кюфтенца
Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от усета на кюфтенцата, които са ви подне...

Децата се впечатляват доста от типа на храната и това обезпечено ще ги накара да опитат – нещо, което злоядите деца отхвърлят да създадат.

Ако сте решили авансово да овкусите каймата с лук, съветваме ви да го запържете, преди да го замразите. Можете да добавите и подправки по ваш избор.

Замразяването на кайма във формички за лед и всевъзможни други форми освен ще улесни живота на домакините, само че и ще придаде един нов и по-интересен тип на ястията.

Опитайте – елементарно, занимателно, идейно и резултатно е!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР