Кайли Дженър най-сетне обяви официално името на малкия си син.

...
Кайли Дженър най-сетне обяви официално името на малкия си син.
Коментари Харесай

Кайли Дженър най-накрая го разкри

Кайли Дженър най-накрая разгласи публично името на дребния си наследник. Това се случва единадесет месеца след раждането на детето.
 Кайли Дженър, Травис Скот, Wolf Van Halen и за какво двойката се отхвърли от името Wolf за своя правоприемник
Защо името Wolf не е за всеки

Какво измисли Кайли Дженър по въпроса

Нещо повече - риалити звездата показа даже няколко фотоси на момченцето в профилите си в обществените мрежи, към които написа, че неговото име е Aire. Хилядите й почитатели въодушевено посрещнаха дебюта на наследника ѝ, оставяйки голям брой сърца и позитивни мнения.

Кайли роди второто си дете от към този момент някогашната си половинка Травис Скот на 2 февруари - единствено четири години и един ден след щерка си Сторми.

Десет дни след раждането основателката на Kylie Cosmetics разгласи, че името на бебето е Wolf Webster. Впоследствие Кайли промени решението си и заяви, че се е спряла на ново име. Коментарът беше, че " Wolf в действителност не му пасва. "

Kylie Jenner and her son Aire.
— @21metgala (@21metgala)
И макар упованията на почитателите, Кайли по този начин и не разкри тогава какво е новото име на детето, напомня HollywoodLife. Когато приказва впослествие обществено за сина си, тя го назовава просто " бебето Уебстър " наблягайки, че не е подготвена да разкрие новото му име.

" Все още не сме го трансформирали изцяло законно, тъй че не желая да споделям нищо към този момент ", сподели през април звездата пред Extra. И прецизира, че е знаела, че ще промени името на сина си незабавно щом е подписала акта му за раждане.
 Кайли Дженър, Травис Скот и новината за следващата им разлъка
Кайли Дженър още веднъж е сама

Може обаче да не е задълго

Дори по-голямата сестра на Кайли - Ким Кардашиян, разяснява процеса на преименуване преди време. " Има едно име, което към този момент е определено, само че родителите в действителност желае да се уверят, че е вярното ", сподели тогава Ким. " Това е в действителност значимо решение. Най-трудното нещо в живота е да кръстиш дете. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР