Кайл Вон: Подновено обжалване десетилетие след изчезването на мъж след катастрофа

...
Той изчезна в неделя, 30 декември 2012 г. на 24-годишна
Коментари Харесай

Той изчезна в неделя, 30 декември 2012 г. на 24-годишна възраст. Не се върна, след като напусна дома си за вечерта.

Сребристо Peugeot 306, което той управляваше, беше замесено в сблъсък с едно превозно средство в същия ден, когато той изчезна.

Сблъсъкът стана на A467 между Crosskeys и Risca.

p>

Полицията в Гуент първоначално започна разследване за изчезнал човек, но по-късно то се превърна в разследване на убийство.

Общо осем души бяха арестувани по подозрение за престъпления във връзка с изчезването на г-н Вон.

< p class="sdc-article-related-stories__link-text"> Изнасилвачът от „Vile“ Бридженд е нападнал сексуално жертва, след като я е подмамил в игра за пиене

По-късно всички те бяха освободени без обвинение.

„Отчаян за отговори“

Главният надзирател на детектива Ники Брейн каза, че разследването на силите „остава много активно“ и те продължават да са в „редовен контакт със семейството му“.

“ Служителите от нашия екип за големи инциденти продължават да разследват всякаква информация, която получаваме от членове на обществеността“, каза DCS Brain.

„Като част от това обширно разследване, досега сме извършили претърсвания в 40 области, разпитахме повече от 200 души, получихме повече от 180 разузнавателни дневника и взехме близо 900 показания на свидетели.

„За съжаление обаче все още нямаме отговорите, от които се нуждаем, и семейството на Кайл, което никога не е давало надявам се да разбера какво се е случило с него, толкова отчаяно искам."

Прочетете повече от Sky News:
Полицията разследва след като 800-годишен замък е повреден с чук
Мъж е пометен в морето име - докато бреговата охрана приключва търсенето

Crimestoppers Walesare предлага повишена награда за информация, която може да помогне на разследването.

Хейли Фрай, национален мениджър на Crimestoppers Wales, каза, че семейството на г-н Vaughan е " отчаяно търсим отговори".

„Надяваме се, че нашият подновен призив и увеличеното възнаграждение ще напомнят на обществеността за този случай и важната роля, която те могат да играят в търсенето на справедливост за семейството и приятелите на Кайл", добави тя.< /p>

„Вярваме, че някой знае какво се е случило с Кайл.“

Полицията на Гуент отвори онлайн портал в четвъртък, който ще остане отворен три месеца.

Членове от обществеността се призовават да предоставят информация, свързана с разследването на изчезването на г-н Vaugahan, или чрез онлайн портала, или като се свържат с Crimestoppers.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР