Кайл Уокър посочи бившата звезда на Арсенал и Манчестър Сити

...
Кайл Уокър посочи бившата звезда на Арсенал и Манчестър Сити
Коментари Харесай

Кайл Уокър посочи бившата звезда на Арсенал като най-лошия опонент от Висшата лига - „Преди го мразех“

Кайл Уокър уточни някогашната звезда на Арсенал и Манчестър Сити Самир Насри като един от най-трудните си съперници, признавайки, че „ преди мразеше " французинът.

Уокър е необятно считан за един от най-хубавите крайни бранители в историята на Висшата лига, откакто е спечелил пет трофеи в Манчестър Сити, както и Шампионска лига, две Купи на Англия и четири Купи на Лигата.

Темпото на 33-годишния състезател е едно от най-силните му качества и в изява в подкаста Vibe with Five на някогашния бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, Уокър призна, че той се грижи за „ умни играчи “ като Насри да се бори против.

„ Мразех Насри, мразех го “, сподели британският национал. „ Той просто се постави в джобове, [ако] поставиш някой против мен 1 на 1, добре съм, само че когато умните играчи седят в джобовете...

„ Той имаше припокриване на Гаел Клиши, тъй че в случай че вляза там [да отбележа Насри], ще схвана, че Гаел е на припокриването. “ Фърдинанд бързо се съгласи с мненията на Уокър, добавяйки: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР