Кайл Томпсън, който е член на известната британска група на

...
Кайл Томпсън, който е член на известната британска група на
Коментари Харесай

Ловци на привидения заснеха печално известния зъл дух на Черния монах от Понтифракт

Кайл Томпсън, който е член на известната английска група на ловци на привидения Soul Reaper Paranormal, споделя, че експертите са посетили неотдавна региона Чекърфийлд в английския град Понтифракт. Там откривателите на паранормалното бяха поканени в къща, която, съгласно слуховете, е населявана от привидението на печално известния Черен духовник от 16-и век.
Старинната постройка да улица Ийс Драйв стана обект на многочислени страшни истории, откакто през 2012 година излезе филмът " Когато светлините угаснат " за тамошно семейство, което през 60-те години на предишния век е било мъчено от този разтревожен дух, написа Езорейтер.

Според легендата, монахът е бил погубен в Понтифракт по време на ръководството на крал Хенри VIII. Аскетът е бил обесен на градския площад по обвинявания в изнасилването и убийството на младо момиче. Никой не знае в действителност, дали в реалност мъжът е направил тези закононарушения, само че се приказва, че след гибелта му духът му се е озлобил и е почнал да тероризира жителите на града.

Кайл Томпсън споделя, че по време на визитата си в страшната къща той първо е посетил хамбара в градината, където, както се счита, призракът на Черния духовник е нападнал един път стопанинът на парцела. След това нашият воин е влезнал в къщата, с цел да търси привидението.

Ловецът на привидения споделя, че в избран миг той се е озовал до остаряло огледало и ненадейно е видял в него висок мрачен контур зад себе си. Изследователят се страхувал да се обърне, само че е съумял да снима отражението. На фотография може да се види изплашеният Кайл, зад който се вижда и страшна черна фигура. За благополучие, призракът не сторил нищо неприятно на мъжа.
Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР