Кавичките са хубав начин за изразяване на отношение в българската

...
Кавичките са хубав начин за изразяване на отношение в българската
Коментари Харесай

Влизаш за прост преглед - излизаш в клинична смърт: Болница „Доверие”

Кавичките са прекрасен метод за изложение на отношение в българската граматика. Ние в 19 минути ги използваме основно по този начин, както в този момент изписваме Болница " Доверие ”. Защо Доверието е в кавички ще разберете от ужасяващавата история, разказана от първо лице от Йорданка Малинова.

Ние имаме още доста репортажи в годините за насмешка с пациенти в тази болница на империята Софарма. Където императорът Огнян Донев и персонално участва, с цел да гони и да кани този и оня. Тепърва ще подсещаме драмите.. Те не са почтени, за какъвто българският съд призна Донев, както по-рано неговия  приватизационен татко – Стефан Софиянски, за некорумпиран.
Започваме с историята, както я е описала откровено и персонално Йорданка Малинова:

" Ще ви опиша една трагична неточност с моя близка и съседка. На 13.10 т. година, в отлично здраве и кондиция отива на надзорен преглед-цистоскопия в болница Доверие. Това проучване, нормално, се прави с локална анестезия, която се поема по Здравна каса, само че в тази болница я вършат с цялостна. Плаща 700 лева.
След слагане на упойката изпада в КЛИНИЧНА СМЪРТ!!!! Изследването не се организира /по данни от епикризата/. Възстановяват сърдечната активност и със подозрения за инфаркт, инсулт или белодробна емболия, след спогодба и с реаномобил и реанимационен екип, я превеждат в Сити клиник.
Там беше две седмици, в кома!!!
Съмненията на Доверие са отхвърлени. Оттам, преди три дни, я превеждат в Медицинска Академия, в реанимация. Още е в кома.

Лекарите от МА споделят на фамилията, че има исхемия на мозъчната кора и положението й е доста сериозно. 90% от мозъка е повреден!!
А това се получава при асфикция, не е реагирано навреме и неналичието на О2 е довела до това изцяло увреждане на мозъка!! Но ще се борят за нея!!
Надежда е, че има и такива лекари!! Но!! Епикризата на Доверие /болницата на Огнян Донев /, приключва по следния метод:
  " рекомендации за домашно лекуване... има право на два безвъзмездни прегледа в границите на месец.. да пие течности и болкоуспокояващо..... да следи диурезата..дадена терапия за домашно лекуване... ” /?!?!

И под всичко това седят подписите на трима лекари! Тези лекари четат ли епикризите???

Или всички получаваме епикризи под образец, или прикриване на лекарски неточности? И в тях нищо не е правилно, тъй като са съобразени с по-скъпата клинична пътека??
Нали на база една епикриза, при следващи проблеми се " стъпва "?
Кой ще поеме виновността за живота на тази млада жена??
Че тя даже да оцелее, дай Боже, ще има необратими последици!

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР