Каварна. По повод дните на славянската култура ансамбъл за руски

...
Каварна. По повод дните на славянската култура ансамбъл за руски
Коментари Харесай

Каварна: Творчески концерт подариха на жителите на града съставите от побратимения град Подолск, Русия

Каварна. По мотив дните на славянската просвета отбор за съветски песни „ Песенград “, естраден дует „ Калариз “, спектакъл на естрадната ария „ Дъга от звезди “ и танцов отбор „ Фантазия “ от побратимения град на Каварна Подолск, Русия зарадваха жителите на града, оповестиха от пресцентъра на община Каварна . Съставите потопиха публиката в своята съветска просвета с осъществяване на съветски обичайни танци, типични вокални техники и фолклорни претекстове. Със своето творчество приветстваха всички посетители и жители на Каварна и фолклорна групировка " Шарено коланче " и вокална академия " Каварна ".
Кметът на Община Каварна Нина Ставрева поздрави всички сформира и връчи грамоти за присъединяване във фестивала на ръководителите на гостуващите креативен колективи. Официални посетители от град Подолск бяха Олег Антонов- представител от администрацията на Подолск и Андрей Галкин- президент на обществото за дружба и съдействие с балканските страни.
Програмата на дните на славянската просвета продължава на 25 юни от 18:30 часа пред НЧ„ Съгласие-1890 “ с младите танцьори на отбор „ Ритми века “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР