Кавър на популярната „Бела чао“ на македонския актьор Драган Спасов-Дац

...
Кавър на популярната „Бела чао“ на македонския актьор Драган Спасов-Дац
Коментари Харесай

Македонски хит посветен на коронавируса „Корона чао“ взриви интернет

Кавър на известната „ Бела довиждане “ на македонския артист Драган Спасов-Дац и композитора Александър Митевски е изработен за един ден. „ Корона довиждане “ взриви обществените мрежи.. Само за 1 ден видеото е събрало над 372 000 гледания в youtube.

„ Всичко е направено за положително въодушевление и с доста обич. Спотът е сниман под карантина, в домовете на участниците, без професионални камери и осветлетление. Сниман е с телефони, а монтажът е на музикалния екип. Част от ежедневните „ сериали “ на Дац и Митевски във фейсбук. Насладете се и пейте с нас “, пишат създателите.

Дац е един от най-известните театрални и кино артисти в Северна Македония. Възпитаник е на факултета по трагично изкуство на Скопския университет „ Св. св. Кирил и Методий “. От 1992 до 2016 година работи в Драматичен театър-Скопие, а по-късно е част от трупата на Македонския национален спектакъл.

Митевски е прочут артист, композитор и създател на проби на песни. С неговата „ Есенни листа “ Даниел Каймакоски взе участие в „ Евровизия “ през 2015 година

Дац и Александър Митевски признават, че един куплет от песента „ Корона довиждане “ е въодушевен тъкмо от Бойко Борисов, който прави забележка на кореспондентка, че кашля.

Това не е първият план на двамата. Миналата годинан те направиха дует за музикалния фестивал в Скопие, който по-късно получи и италианска версия от тенора Благой Наумоски.

В клипа на „ Корона довиждане “ взе участие и Брастет Скопие. Това е напълно нова групировка, която се събира през предходната година, само че към този момент има голяма известност.

 &feature=emb_logo
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР