„Каузите на протестите през 2013 г. бяха различни. Тогава идеята

...
„Каузите на протестите през 2013 г. бяха различни. Тогава идеята
Коментари Харесай

Близнашки: Румен Радев прекрачи своите правомощия

„ Каузите на митингите през 2013 година бяха разнообразни. Тогава концепцията беше да се възстановят началата на демокрацията и да имаме държавно управление, излъчено от Народното събрание, което обаче се употребява с националната поддръжка, а не онази измислена настройка.

Лично аз излязох на митингите, тъй като ясно си давах сметка, че олигархията би трябвало да бъде спряна.

Всички знаеха, че Пламен Орешарски  Пламен Орешарски Доц. доктор ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, учител и политик. Роден е на 21 е човек на олигарха, който в този момент се намира в Дубай”. Каузите бяха разнообразни, само че в България постоянно има мотив за протести”. Така в студиото на „ Неделята на NOVA”, някогашният министър-председател Георги Близнашки  Георги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 година в с. Скравена, Софийска разяснява гражданското неодобрение в този момент и през 2013 година

Из фейсбук: През 2013 година беше друго. Тези, които желаят властта в този момент, не мислят за България

Той проучва и изказването на президента, в което Радев изиска оставката на държавното управление и основния прокурор.

„ В случая видяхме по какъв начин президентът на републиката прекрачи своите пълномощия. Той не може да изиска оставката на държавното управление, има си съпротива, която може да го направи. Още по-малко оставката на основния прокурор. Той нарушава конституцията по един прекомерно жесток метод. Въобще Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на имаше едно оправдание на нов човек в политиката, само че той се оказа инцидентен човек на върха на страната. Мисля, че тази неточност българският народ не би трябвало да позволява в никакъв случай отново”, добави Близнашки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР