Kaufland намалява с 10% всички сметки, направени във всеки от

...
Kaufland намалява с 10% всички сметки, направени във всеки от
Коментари Харесай

Всички сметки в пловдивските хипермаркети Kaufland ще са с 10% отстъпка на празника на града

Kaufland понижава с 10% всички сметки, направени във всеки от 5-те си хипермаркета в Пловдив на 6 септември. С тази самодейност ритейлърът поздравява всички пловдивчани във връзка празника на града и Съединението на България. От отстъпката могат да се възползват всички притежатели на картата за преданост Kaufland Card и след активиране на специфичния ваучър в секция „ Моите купони “. На територията на града се намират 5 хипермаркета – в кварталите „ Тракия “, „ Христо Ботев “, „ Гагарин “ и „ Христо Смирненски “, като разнообразието от артикули надвишава 20 000 качествени продукта за всеки усет и домакинство.
Прочетете още
„ Поздравяваме пловдивчани по случай празника на града и Съединението на България. За нас е приоритет да бъдем покрай нашите клиенти, а с Пловдив ни свързват изключително значими за историята на нашата компания събития – тук отворихме първия си хипермаркет у нас. В региона на Пловдив, в с. Стряма, се намира и нашата централна логистична база – туптящото сърце на компанията, откъдето всекидневно се доставят артикули до всеки един от нашите 63 магазина в цялата страна. Над 1100 индивида от екипа на Kaufland България са точно от Пловдив и района, а вложенията ни са близо 120 млн. лева Отделно на това, над 77 от нашите снабдители и близо 20 от земеделските производители, с които работим, са също пловдивски компании. Този регион е изключително специфичен за нас и с този дребен жест желаеме да покажем това “, сподели изпълнителният шеф на Kaufland България Иван Чернев.

Той акцентира още, че пловдивските снабдители обезпечават над 1000 продукта за магазинната мрежа на компанията в цялата страна. Наред с това в района се отглежда и главният дял от български плодове и зеленчуци, по линия на неповторимата стратегия на ритейлъра за Договорно изкупуване на продукцията, което подсигурява сигурност за производителите и постоянно свежа, качествена и тествана стока за клиентите.

В непосредственост до Пловдив, в с. Стряма, е построен и най-големият логистичен център на Балканите – Централен склад Kaufland България. Със cвoитe 113 000 ĸв. м oбщa плoщ, Централният склад на водещия ритейлър е най-големият освен в страната, само че и на Балканите. Базата работи с последните технологии и непрекъснато вкарва нововъведения за усъвършенстване на процесите и изискванията на работата на екипа. В логистичния център на Kaufland се поддържат температури от -23 до + 23 градуса в другите стокови зони. Годишно в склада се комисионират 1,3 милиона палета към всички 63 хипермаркета в страната, като над 150 камиона влизат всекидневно в кампуса. При банкет на стоките, на място в Централния склад се прави и основна част от качествения надзор на продуктите, предопределени за магазинната мрежа на най-големия ритейлър у нас. Специалисти по качеството всекидневно одитират постъпващите продукти и съблюдават за това те да дават отговор на критериите за цвят, конструкция, размер и усет.

От града под тепетата е и новото рекламно лице на компанията - именитият футболист Христо Стоичков. Той насочва персонални поздрави към жителите на своя роден град в профилирана акция, популяризираща броя на продуктите в магазинната мрежа на Kaufland, които са с генезис от района на Пловдив.



За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР