Kaufland е любимата марка на българските потребители. Това показват финалните

...
Kaufland е любимата марка на българските потребители. Това показват финалните
Коментари Харесай

Kaufland е марка №1 за 2022 година

Kaufland е обичаната марка на българските консуматори. Това демонстрират финалните резултати в 14-ото издание на потребителска ранглиста „ ”. За поредна година потребителите избраха Kaufland за Търговска верига №1 в България и за Любим интернационален шеф.



„ Любимите марки “ е единствената потребителска ранглиста у нас. В нея в пряк избор в три стадия българите избират своята обичана марка в разнообразни категории. Тази година надпреварата стартира на 23 май и продължи до 28 юни в това число. В обособените стадии на оспорваната конкуренция са се присъединили близо 45 000 души. Kaufland България е компанията, събрала максимален % потребителски гласове във всички категории, в които е взела участие в класацията, и по тази причина беше оповестена от уредниците за марка №1 за 2022 година.



За поредна година компанията беше определена безапелационно за Търговска верига №1 у нас и за Любим интернационален шеф, като по този начин затвърди престижа си на пазарен водач и компания образец с работодателските си практики.

Веригата беше на финала и зае позиции в ТОП 3 още в категории Иновативни марки, в Собствени марки с, в Бебешки и детски артикули с и, в Майонези, лютеници и сосове с лютеница Брей!, в Минерална и бутилирана вода с K-Classic, както и в Козметика със личната си марка bevola®.



Получените оценки са вследствие на напъните на компанията да предлага на клиентите непостижим избор от качествени и постоянно свежи артикули на конкурентни цени. Компанията всекидневно показва грижа към крайните си клиенти и към чиновниците си, за което заслужи мястото си за на финала в цели осем категории.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР