Kaufland България. Свежа зелена салата, хрупкави краставици и пресен лук

...
Kaufland България. Свежа зелена салата, хрупкави краставици и пресен лук
Коментари Харесай

Българска салата за Великден от Kaufland

Kaufland България. Свежа зелена салата, хрупкави краставици и свеж лук от български снабдители на преференциални цени предлага най-големият ритейлър особено за празника. Всички нужни зеленчуци за обичайна великденска салата към този момент са налични на рафтовете в магазините в цялата страна. Предлаганите сега пресни плодове и зеленчуци са доставени от над 30 български производители. Сред предлаганите продукти са копфсалата, алена и зелена салата, микс бейби салати, репички, спанак, свеж чесън, бяла печурка, зелен лук, моркови и маруля.

„ Постепенно влизаме в сезона на българските плодове и зеленчуци, което естествено води до спад на цените за крайните клиенти. Благодарение на програмата за договорно изкупуване на българска земеделска продукция имаме опция да предложим на потребителите български зеленчуци за Великден. Предварителните контракти дават сигурност и предвидимост на родните производители, с помощта на което земеделците, с които работим, не се отхвърлиха от оранжерийното произвеждане тази зима, разяснява Иван Иванов, началник направление „ Плодове, зеленчуци и цветя “ в Kaufland България. „ Благодарение на предварителните контракти чакаме първите български домати, оранжерийно произвеждане, в края на месец април “, разяснява Иванов.

Плановете на ритейлъра тази година са да усили българската земеделска продукция в магазините си с над 30%. Компанията възнамерява да изкупи родни плодове и зеленчуци за над 77 млн. лева, като повече от половината ще бъдат по Договорите й за авансово изкупуване. За 2022 година веригата има подписани контракти с 25 аграрни производители от цялата страна за даване на над 65 типа плодове и зеленчуци.

Към края на предходната година ритейлърът добави към acopтимeнтa на личната си марка „ Брей! “ 10 пpecни плoдoвe и зeлeнчyци c гapaнтиpaн бългapcки пpoизxoд, пpoизвeждани при извънредно непоколебим надзор за качество. Плaнoвeтe на Kaufland зa 2023 година ca дa yдвoи бpoя им.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР