Водач, седнал зад волана след употреба на наркотични вещества, е

...
Водач, седнал зад волана след употреба на наркотични вещества, е
Коментари Харесай

Заловен е дрогиран шофьор в Монтана, а в колата и дома му са намерени оръжия и наркотици

Водач , седнал зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции, е арестуван в районно управление (на МВР) Монтана . При последвалото претършуване в населявана от него къща са конфискувани наркотични субстанции . Това оповестиха от пресцентъра на полицията.

Около 15:40 часа през вчерашния ден на улица „ Тунджа “ в Монтана чиновници на териториална полиция от локалното полицейско ръководство са направили инспекция на лек автомобил „ Фолксваген Туарег “, фирмена благосъстоятелност, ръководен от 39-годишен с престъпни прояви .

При направената проба на лидера с техническо средство за приложимост на наркотични субстанции с дръг тест е регистриран позитивен резултат за приложимост на канабис . Съставен му е акт и му е наложено задържане за период до 24 часа . При осъществения оглед на лекия автомобил от джоб на кората на предната лява врата е конфискуван газов револвер „ Екол “ с 6 патрона в барабана му. При последвалото претършуване в къща в село Бели Мел , община Чипровци, населявана от мъжа, са открити и конфискувани 19,8 грама суха зелена тревна маса , реагирала при полеви наркотест на канабис, газов револвер „ Зораки “ с пълнител и 11 патрона в него и въздушна пушка с неустановена марка и следи от разяждане.

По случая в РУ-Монтана са формирани две досъдебни производства.

Изследване: Всяко трето закононарушение в България е пътнотранспортно

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР