Kaufland България предлага над 200 идеи за детски коледни подаръци

...
Kaufland България предлага над 200 идеи за детски коледни подаръци
Коментари Харесай

Конструкторите на LEGO са с 31% намаление в магазините на Kaufland

Kaufland България предлага над 200 хрумвания за детски коледни дарове на атрактивни цени през декември - богато многообразие от плюшени играчки, през пъзели и колички, до умалени копия на детска кухня или хипермаркет.

Едни от най-желаните дарове са конструктурите LEGO, които ще се оферират до Коледа с понижена цена до 31%. Сред тях обичаните на цели генерации серии – City, Disney, Minecraft, Friends, Ninjago, Dreamzz и други В коледната селекция на ритейлъра са включени конструктори подобаващи за възрасти от 1 до +8-годишна възраст.

Има и други оферти на обичани марки за пораснали и деца.

Специално създадена за Kaufland серия на Playmobil пресъздава света на най-голямата комерсиална верига във всичките ѝ детайли – от хипермаркет, през зеленчуковия щанд на ритейлъра и камионите за доставка, до касите в магазините.

В коледната промоцията с понижена цена от 40% са и детските кухни Kidland® - най-търсената детска играчка от личната марка на Kaufland. Те са създадени с грижа и за природата, като имат FSC документ, който подсигурява, че употребяваните материали при тяхното произвеждане съблюдават строгите стандарти за стабилно стопанисване на горите.

Освен детската кухня клиентите на веригата могат да намерят още доста преференциални оферти с марката Kidland® в категории дървени, музикални и плюшени играчки, дървени пъзели, както и бебешки играчки.

За всеки закупен продукт от марката Kidland® Kaufland ще подари 30 ст. на Българския Червен кръст за топъл обяд на нуждаещи се от финансова поддръжка възпитаници.

Пъзели, бордови и креативен игри, които трансформират студените зимни вечери в веселба за цялото семейство, също мога да бъдат закупени от хипермаркетите на Kaufland с понижение на цената от до 50%.

Лампички за двора и за у дома, разнообразни по величина коледни елхи и богата декорация също са измежду коледните оферти на ритейлъра. Има и топли коледни пантофки, чорапи и пуловери, както и качествени текстилни произведения от марката Bruno Banani.

Офертите са годни до 24 декември. Пълният лист на асортимента от детски играчки може да бъде забелязан в.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР