Kaufland България получи награда Златно сърце за цялостна корпоративна социална

...
Kaufland България получи награда Златно сърце за цялостна корпоративна социална
Коментари Харесай

Kaufland България с отличие за цялостна корпоративна социална отговорност и благотворителна дейност


Kaufland България получи премия " Златно сърце " за цялостна корпоративна обществена отговорност и щедрост в категория " Устойчиво развиване “. Петото издание на церемонията по връчването на Годишните награди за корпоративна обществена отговорност и щедрост на списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review се състоя нощес в хотел Хилтън, София.

Инициативата цели да възнагради напъните и да даде гласност на компании и институции, които поддържат и вземат участие в общественополезни обществени дела. Наградите " Златно сърце " се присъждат на български и интернационалните компании или обособени персони, обществено ангажирани на територията на България.

„ В Kaufland имаме вяра, че единствено дейностите носят смяната. Затова с нашия екип от над 6000 души не стопираме да поставяме старания за устойчивото развиване на компанията и обществото. Истината е, че огромна част от сполучливите ни планове са оферти на сътрудници от цялата компания. Затова, с изключение на да бъдем виновни компании, дано бъдем и работодатели, които въодушевяват “, сподели Анна Кастрева управител „ Корпоративни връзки “ на Kaufland България при награждаването.

През тази година премиите за щедрост и корпоративна обществена отговорност бяха връчени категориите: „ Устойчиво развиване “, „ Зелена планета “, „ Спортни начинания “, „ Корпоративен жител “, „ Подкрепа на беззащитните “, „ Образование, образование и развиване “, „ Информационни акции за предварителна защита и резистентност “, „ Културни планове “, „ Здравеопазване и здравни начинания “, „ Неправителствени организации в деяние “, „ Медиите и обществените дела “, „ Личност – подстрекател “ и други.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР