Kaufland България поема председателството на Сдружението за модерна търговия (СМТ)

...
Kaufland България поема председателството на Сдружението за модерна търговия (СМТ)
Коментари Харесай

Kaufland България поема председателството на Сдружението за модерна търговия

Kaufland България поема председателството на Сдружението за съвременна търговия (СМТ) от Lidl България и в идващите три години основният изпълнителен шеф на веригата Иван Чернев ще бъде ръководител на Управителния съвет на сдружението.

Сдружението за съвременна търговия сплотява едни от най-големите компании в търговията на дребно в страната и от основаването си работи интензивно за растежа, модернизацията и развиването на комерсиалния бранш от българската стопанска система. Сред главните цели на СМТ са възстановяване на изискванията за търговия и бизнес в страната, обезпечаване на висока конкуренция на пазара и подкрепяне развиването на българските производители в духа на партньорски взаимоотношения.

„ Приемаме председателството на Сдружението за съвременна търговия с отговорност към постигнатото и с подготвеност да го надграждаме и развиваме. Пред нашия отрасъл в идващите няколко години предстоят голям брой провокации – както във връзка с въвеждане на еврото, по този начин и на разнообразни законодателни промени, които уверен съм, можем да преминем по най-хубавия метод единствено с явен, градивен разговор и слагане на точни и съответни цели. Ние ще продължим да сме мотор за нововъведения и положителни промени, които да прибавят стойност към всичко, което СМТ и неговите членове вършат “, разяснява Иван Чернев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР