Kaufland България поднови международния си сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield,

...
Kaufland България поднови международния си сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield,
Коментари Харесай

Kaufland България гарантира безопасна среда за клиентите и служителите си с нов сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield

Kaufland България възобнови интернационалния си документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield, който подсигурява, че ритейлърът съблюдава безупречна хигиена и предварителна защита от COVID-19 и други сезонни вируси. Независимо, че в страната ни са отстранени законовите условия за въвеждане на строги противоепидемични ограничения, магазините на веригата и Централният склад на компанията не престават своята регулярна сертификация, поддържайки най-високо равнище на сигурност за клиентите.

Сертификатът подсигурява най-високата „ отлична “ степен на отбрана при осъществяването на главните групи превантивни ограничения: поддържане на безупречна хигиена, обезпечаване на отдалеченост при извършване на покупки и постоянна стерилизация.

Още при започване на Ковид-пандемията Kaufland България беше измежду първите компании, които започнаха незабавни дейности, ориентирани към обезпечаване на спомагателна отбрана на здравето на клиентите си. Всички обекти на веригата разполагат със специфичен хигиеничен протокол за регулярно разчистване и проветряване, както и с съвременни хигиенични станции за стерилизация, ситуирани на входовете. Предимство е огромната комерсиална повърхност в хипермаркетите на Kaufland, която дава спомагателна опция за съблюдаване на безвредна отдалеченост по време на извършване на покупки.

Сертификатът TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield е предопределен за организации от разнообразни браншове, чиято активност е обвързана с физическото наличие и другарство на хора на едно място. Коронавирус Shield дава документи в три категории според от степента на отбрана, която съответната компания ползва: базова, висока или отлична. Той валидира мощната обществена отговорност и бизнес нравственос на съответната компания, която самодейно ползва превантивни ограничения за ограничението и предварителната защита против COVID-19.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР