Кауфланд България откри 12-ия си магазин в столицата, който е

...
Кауфланд България откри 12-ия си магазин в столицата, който е
Коментари Харесай

Кауфланд откри втори магазин в столичния квартал Младост

" Кауфланд България " откри 12-ия си магазин в столицата, който е 62-и за страната. Той се намира на изхода от ж.к. " Младост " 4 - в посока Околовръстния път, наоколо до Бизнес парка. Това е втори магазин на веригата в столичния квартал.

" Откриваме нов обект в " Младост " с задачата да предоставяме многообразие от качествени и свежи артикули на атрактивни цени, както и изцяло потребителско прекарване с всичко належащо под един покрив. Целта ни е да се включим интензивно в живота на региона и да допринесем за бъдещото му развиване ", разяснява основният изпълнителен шеф на Kaufland България Иван Чернев.

Инвестицията в супермаркета

възлиза на 40 милиона лв.

А общите вложения за 12-те филиала в столицата доближават 300 милиона лв.. Персоналът на магазина наброява 90 души, с които броят на чиновниците на " Кауфланд " в София доближава 1000 души.
 Kaufland показа Kaufland Card
Kaufland пуска карта за извършване на покупки с понижения и бонуси

Картата ще бъде налична от понедлник - в дигиталнен и физически вид

" В тези сложни спешни времена, не престават вложенията в София, тази инвестиция от близо 40 млн. лева и 90 нови чиновници е впечатляваща и приказва за доверието, което имате в града, доверие към София. Благодаря и за поддръжката, която ни оказвате и по линия на вашата политика за обществена отговорност и желанието да реновирате детска площадка в регион " Младост ". Това е поддръжка за града, тъй като по този метод създавате артикул за хората ", сподели по време на откриването Йорданка Фандъкова, кмет на София.

Новият магазин в " Младост "

е междинен по величина за стандартите на " Кауфланд " - ситуиран е върху 5 хиляди квадратни метра повърхност, от които комерсиалната е 2500 квадрата. В него се оферират 18 000 продукта. За съпоставяне най-големите магазини на веригата у нас се намират в столичния квартал " Банишора " и във Варна. Техните търговски площи доближават 4500 кв. метра, а предлаганият подбор в " Банишора " възлиза на 22 000 продукта.
 Иван Чернев поема управлението на Kaufland България
Иван Чернев поема управлението на Kaufland България

Сегашният основен изпълнителен шеф на компанията Валтер Волф напуща

Концепцията е " оne stop shopping "

Подредбата на магазина е непокътната в общоприетия за " Кауфланд " жанр и стартира със бранш " Плодове и зеленчуци ", в който има 300 продукта, които се трансформират съгласно сезона. В непосредствена непосредственост до тях се намира секцията за био и здравословни храни, следвани от хладилници със сезонни торти и донъти, щандове със сезонни нехранителни артикули - аукционни и тематични артикули. В магазина има обособен ъгъл за личната марка на " Кауфланд " - " Брей ", а също и вътрешен " Фермерски пазар ".
 Снимка 578529
Източник:

Витрината на " Кауфланд " с риба, месо, деликатеси, салати, сирена и маслини е една от най-модерните в страната, увериха от компанията. Наред със общоприетите каси в супермаркета има и шест каси за самообслужване.
 Снимка 578528
Източник:

Зоната с наематели ще посрещне клиентите с микс от услуги, предлагани от сътрудници на " Кауфланд " като аптеки " Витания ", " Inmedio ", " EasyPay ", " Speedy " ". В нея ще се обитава и първият обект на " Rois " в Kaufland, в който с изключение на насипни ядки, ще има също питиета, прясно изпечени закуски и сладки изкушения.
 5500 чиновници на Kaufland България получават нарастване на заплатите
5500 чиновници на Kaufland България получават нарастване на заплатите

Нарастването е приблизително с 15%

Новост в най-модерния за страната магазин на " Кауфланд " е навигационната система, която оказва освен категорията на продуктите, само че и подкатегориите им.

Обектът е оборудван със системи, щадящи околната среда. Той употребява 100% " зелена " сила, към която веригата мина напълно от март тази година. Сградата има новаторска " зелена " климатична система, която комбинира отопление и изстудяване. Тя не употребява горива, а остатъчната топлота от хладилните витрини и пространства. Хладилната апаратура на хипермаркета е от най-нов вид с хладилен сътрудник, който оптимално щади околната среда, и е с до 20% по-енергийно ефикасна спрямо предходните. Хипермаркетът разполага и с последно потомство LED осветяване за оптималната енергийна успеваемост, посредством което се реализира към 30% спестовност на сила за осветяване и се понижават нездравословните излъчвания. До края на годината ще бъдат ситуирани и слънчеви панели. Хипермаркетът разполага с 202 паркоместа и станция за зареждане на електрически автомобили. Част от паркоместата са с обезпечено естествено помрачаване посредством дървени перголи и увивна растителност.

До края на годината компанията възнамерява да открие още един обект в София - в кв. " Горубляне " и да продължи с модернизацията на хипермаркетите си в цялата страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР