Kaufland България обяви, че разширява своите обекти с два нови

...
Kaufland България обяви, че разширява своите обекти с два нови
Коментари Харесай

Ритейлър Nº1 у нас открива два нови хипермаркета в София след инвестиция от 90 милиона лева

Kaufland България разгласи, че уголемява своите обекти с два нови хипермаркета в столицата след инвестиция в размер на 90 милиона лв.. Екипът на ритейлъра се усилва с нови 140 души. Новите магазини ще отворят порти в идващите месеци в столичните квартали " Манастирски ливади " и " Люлин ".

С разкриването на новите работни места екипът на Kaufland в страната ще доближи общо 7 000 души, разпределени в трите структури на компанията - Централен офис, Централен склад и филиална мрежа.
 Kaufland България отваря два нови обекта в София и разкрива 140 работни места
Kaufland България отваря два нови обекта в София и разкрива 140 работни места

Компанията е един от най-големите работодатели у нас с близо 7000 чиновници

За да приготви новите членове на екипа си във филиалите в " Люлин " и " Манастирски ливади ", от Kaufland изясняват, че ще употребяват " Програма за въвеждане в работата ", която се основава на три стълба - отношение, информация и образование.
 Снимка 607578
Обектите в " Люлин " и " Манастирски ливади " се построяват в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно дейно строителство. Новите хипермаркети Kaufland ще са оборудвани с редица щадящи околната среда системи, с които компанията понижава въглеродния си отпечатък и покачва енергийната си успеваемост.

Благодарение на програмата всеки от новопостъпилите чиновници ще се запознае в дълбочина с компанията, нейните оперативни процеси, просвета и преимущества. По този метод Kaufland желае да сътвори възприятие на принадлежност и приобщаване към многочисления и разнороден екип на компанията.

Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лв. за раждане или осиновяване на дете, както и прибавянето на още един спомагателен ден отпуск. Kaufland България дава на екипите си и опцията за присъединяване в разнородни потребни начинания, спортни събития и CSR интензивности.

През 2022 година веригата е вложила над 7 милиона лв. в придобивки за чиновниците си и повече от 380 000 лв. в доста обучителни стратегии, обхванали над 6 400 от чиновниците й в другите структури и отдели.
 Kaufland преобразува 8 магазина у нас и постанова нов тренд в извършването на покупки
Kaufland преобразува 8 магазина у нас и постанова нов тренд в извършването на покупки

Най-големият български ритейлър трансформира обектите си в търговски центрове
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР