Kaufland България дава началото на своята коледна кампания със специална

...
Kaufland България дава началото на своята коледна кампания със специална
Коментари Харесай

Kaufland България стартира коледна кампания с игра и рецепти на шеф Тодоров

Kaufland България дава началото на своята коледна акция със специфична игра и три коледни предписания, показани от началник Тодоров. Участниците в играта ще могат да завоюват цялостния набор нужни артикули за приготвянето на всяко от ястията, които известният кулинар ще показа с нов и забавен прочит на уеб страницата на. Всеки искащ да взе участие ще може да го направи до 19 декември, като се записва в уеб страницата на компанията.

За следващ път Kaufland България си партнира с началник Тодоров, с цел да предложи на своите клиенти многообразие от вкусни ястия за Коледа. Всяко едно от кулинарните оферти е за обичайно ястие, което заема централно място на празничната маса, носи уют и може да бъде споделено с обичаните хора. Новият прочит на класическите коледни предписания ще бъде показан със специфична поредност от видеа, в които началник Тодоров ще показа потребни трикове за по-лесно подготвяне на всяка една от тях - пълнена пуйка с кълцано месо и праз; шпиковано свинско с печени зеленчуци и сос грейви; пълнена тиква с фасул, манатарки и сушени чушки.
Kaufland България обогатява асортимента си с огромно многообразие от празнични оферти
И тази година Kaufland България остава правилен сътрудник на българския консуматор в подготовката за коледните и новогодишните празници. Тъ...

Всички кулинарни фенове могат да се включат в играта на уеб страницата на Kaufland, където да попълнят правилно своите данни. Регистрацията дава опция да бъдат завоюва нужните артикули за подготвяне на всяка от рецептите на началник Тодоров и да се добави празничния дух на Kaufland България към коледната софра. Участието не е обвързано с покупка, а спечелили бъдат изтеглени посредством жребии на 20.12.2021 година

Като правилен сътрудник на всяко семейство, тази Коледа Kaufland България още веднъж ще предложи на своите клиенти многообразие от атрактивни празнични оферти, апетитни предписания за обичайна коледна софра и забавни хрумвания за незабравимо превозване на празника. Осигуряването на първокласен и разнороден подбор на отлични цени е едно от най-важните потребителски обещания на Kaufland. Търговската верига предлага портфолио от 20 000 продукта в най-големите си обекти в страната. За да направи обслужването на своите клиенти постоянно удобно и прелестно, Kaufland дава гаранция за безупречна прохлада и качество на своите артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР