Kaufland България дари 30 лаптопа на стипендиантите на програма Готови

...
Kaufland България дари 30 лаптопа на стипендиантите на програма Готови
Коментари Харесай

Kaufland дарява 30 лаптопа на младежи без родители

Kaufland България подари 30 преносимия компютър на стипендиантите на стратегия „ Готови за триумф “, проведена от фондация „ BCause “. Програмата подкрепя образованието на студенти и възпитаници в гимназиален курс с отличен триумф, изгубили единия или и двамата си родители. През 2022 година стипендиантите на програмата са 117 младежи от цялата страна. Общата стойност на подсигуреното напълно от донори финансиране е 233 600 лв..

„ Вратите на Kaufland България са постоянно необятно отворени за младежите. Вярваме, че сполучливото бъдеще принадлежи на такива като вас – работливи, амбициозни, с доста сила и хрумвания. Убедени сме, че всеки, който има предпочитание да се развива, би трябвало да получи своя късмет и по тази причина за нас е чест да бъдем част от тазгодишната гала, подпомагайки образованието на младежите “, сподели управител „ Корпоративни връзки и CSR “ в Kaufland България Кремена Георгиева по време на събитието, на което бяха отличени стипендиантите. Тя връчи на двама от тях грамоти и пожела триумф на всички участници в програмата.

" Благодарим на донорите на " Готови за триумф ", които макар комплицираните времена на рецесии, към този момент 17-а поредна година застават до младежите от програмата. Вярваме, че има смисъл да подкрепяш образованието, тъй като поддръжката в образованието е поддръжка за бъдещето “, сподели Веселина Йорданова от фондация „ BCause “, която е координатор на програмата.

За 17 години, откогато се осъществя „ Готови за триумф “, са набавени общо 1755 годишни стипендии на стойност 2 533 500 лв.. Едногодишната студентска стипендия за бакалаври е 2500 лв., а ученическата е 1000 лв.. Водещ аршин при определянето на стипендиантите е триумфът на претендентите. „ Младежите получават поддръжка не просто тъй като са ощетени от ориста, а тъй като имат изключителни достижения, отличен триумф и са целенасочени, стимулирани и дейни “, разясняват избора си от фондация „ BCause “.

Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която Kaufland България разпростира под слогана " Действията носят смяната ". Компанията работи поредно по планове и начинания с съответен принос в интерес на хората и природата. За своята дълготрайна политика за корпоративна обществена отговорност Kaufland България е отличена с голям брой награди.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР