Каубойските времена се завръщат с пълна сила в квартал „Младост“

...
Каубойските времена се завръщат с пълна сила в квартал „Младост“
Коментари Харесай

Този див Северозапад! Монтанчанин върза коня си на паркинг пред блок /снимки/

Каубойските времена се завръщат с цялостна мощ в квартал „ Младост “ в Монтана, научи организация BulNews. Доказателство за това са фотоси от паркинга пред блок №46, на които се вижда добре „ паркиран “ кон.
В почивните дни живущите в блока са станали очевидци на куриозната панорама. Измежду колите на паркинга пред блока бил оставен и кон. Хората незабавно снимали жребеца и го пуснали в обществените мрежи. Снимките завчас натрупаха десетки мнения, кой от кой по-забавни.
Някои от монтанчаните означават, че животното се е паркирало по-правилно от другите конски сили на фотосите, а други не пропущат да подчертаят, че животното се интегрира като ромите.
Предлагаме ви да видите още какво считат за фотосите популяризирани в обществената мрежа потребителите:
„ Някой карат коне, други коли с доста коне. Паркингът е за всички жители “; „ И той е транспортно средство. С камшично запалване “; „ Разглежда сконкуренцията си “; „ Пази паркомясто на някого “; „ Някой каубой от Кошарник е пристигнал на посетители у гаджето “.
Възмутена монтанчанка пък отбелязва, че животното стои сред колите, тъй като най-вероятно е закачило въжето си за някое от транспортните средства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР