Кауай Ленърд рядко показва каквато и да е емоция, но

...
Кауай Ленърд рядко показва каквато и да е емоция, но
Коментари Харесай

“Забавният тип” Ленърд се смя последен

Кауай Ленърд рядко демонстрира каквато и да е страст, само че преди началото на сезона се трансформира в още по-голям любим на почитателите, откакто на конференция в Торонто се самоопредели като “забавен тип”. Оттогава определенито се трансформира в нарицателно за “Най-полезният играч” на тазгодишните финали, а по време на шампионския церемониал на Раптърс, на който участваха към 2 милиона души, звездата на тима затвърди репутацията си и показва възприятие за комизъм.

Крилото приключи речта си пред натрупалото се голям брой, подканяйки ги да “се насладят на този миг, да се радват на протичащото се и да се забавляват”, като за край имитира характерния си смях от въпросната конференция преди сезона. Изцяло в реда на нещата реакцията на почитатели, ръководители и съотборници бе бурна, а Ленърд сподели, че този, който се смее финален, се смее най-добре.

Бившият баскетболист на Сан Антонио имаше голям принос за първата шампионска купа в историята на Торонто и за повторно в кариерата си бе избра за MVP на финалите, откакто през 2014 взе оценката като част от Спърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР