Катя от Ритон свали 2 килца от талията си само

...
Катя от Ритон свали 2 килца от талията си само
Коментари Харесай

Катя от Ритон свали 2 кила с Лунната диета

Катя от " Ритон " смъкна 2 килца от талията си единствено за едно денонощия, в което е била на модерната Лунна диета, научи HotArena.

Почитателите на така наречен Лунна диета, измежду които се оказа и ритонката, в границите на 24 часа одобряват единствено вода и зелен чай . По този метод организмът се детоксикира, тялото отстрани огромна част от непотребните течности.

Катя признa, че от години съблюдава този режим по два пъти в месеца - на пълнолуние и новолуние, и то не толкоз за намаляване, що се касае за филтриране. Тя даже пропагандира феновете си да го ползват, защото с изключение на, че е потребен за здравето, за едно денонощие могат да се разделят с до 2 кг от тежестта си.

Ритонката се изпусна и че от няколко месеца не е хапвала сладко и натъртва на кози артикули, които й доставят от еко плантация. Неотдавна Катя разкри в телевизонни изявление, че преди турнето им " Музика и обич " със Здравко си създали кръвни проби за нетърпимост към храни и към момента прецизно съблюдават инструкциите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР