Катя и Здравко от дует "Ритон" са заровили томахавките, след

...
Катя и Здравко от дует "Ритон" са заровили томахавките, след
Коментари Харесай

Ритон и Георги Христов заровиха томахавките

Катя и Здравко от дует "Ритон " са заровили томахавките, откакто се скараха грубо преди години. Това се случи по време на присъединяване на дуета във "ВИП Брадър " през 2015 година. Тогава Здравко на висок глас описа за пиянските изцепки на сътрудника си и по какъв начин той постоянно злоупотребявал с положителното отношение на Катя. "Звъни й измежду нощ пийнал и почва да я псува ", разказваше в брадъра мъжът й.

След като го очерни обществено, Христов се разсърди на фамилията и спря всевъзможни връзки с тях. Но през днешния ден явно враждата им към този момент е в предишното. Ритонците и Жоро се завърнаха тези дни от общото си море в Гърция. Компанията им била огромна, из сред тях били Драгомир Драганов, Нели Рангелова и още доста знайни и незнайни персони от шоу средите, научи HotNews.



В обществените мрежи Жоро и Нели споделиха общ кадър от почивката си, като избягваха масовки с цялата компания. "Георги не желае да се схваща изключително, че е дал прошка на Катето и Здравко. Затова и не споделиха общи техни фотоси ", описаха осведомени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР